Blog

izbjeljivanje zuba

Izbjeljivanje zuba: istine i zablude

Blistavi i zdravi zubi najbitniji su dio prvog dojma koji ostavljate na ljude oko sebe. Što su zubi ljepši, bjelji i pravilniji, to je i sam dojam bolji. Možete uložiti milijune u skupu odjeću, ali ako Vaš osmijeh ne zrači – sve pada u vodu. Ako smatrate da blistav osmjeh nije vaš glavni adut, mi

Saznaj više
CAD/CAM dentalna tehnologija

CAD/CAM tehnologija izrade zuba za savršen osmijeh

CAD/CAM je skraćenica za osmišljavanje dizajna i proizvodnju zuba uz pomoć računala. Zamislite liniju za proizvodnju automobila. Upravo se CAD/CAM tehnologija već desetljećima koristi u proizvodnoj industriji za proizvodnju preciznih alata, dijelova te automobila. Zadnjih 20 godina našla je svoju primjenu i u stomatologiji. Zahvaljujući njoj, CAD/CAM zubne krunice osiguravaju preciznost izrade BMW-a ili Mercedesa

Saznaj više

Deset savjeta kako odabrati estetskog stomatologa

Smile makeover je investicija u lijep osmijeh i samopouzdanje. Želja nam je pomoći vam savjetom kako procijeniti estetskog stomatologa kojem ćete povjeriti osmišljavanje i realizaciju svog novog osmijeha. Svi navedeni savjeti nalaze su u knjizi Promijenite svoj osmijeh koju je napisao Ronald.E.Goldstein, dr.med.dent., a koju preporučuje Hrvatska komora dentalne medicine.

Saznaj više

Svjesna sedacija – mirna i bezbolna stomatologija

Svjesna sedacija ponekad se naziva i “stomatologija za uspavljivanje“. No, nema brige – tijekom svjesne sedacije, pacijenti su svjesni i budni. U čemu je, dakle, razlika u odnosu na klasičnu zubnu anesteziju injekcijom? Svjesna stomatološka sedacija djeluje na smirivanje tjeskobe odlaska kod stomatologa te pomaže pacijentima da se opuste tijekom liječenja, potpuno bez boli.

Saznaj više

EU projekti

Kvalitetu Ordinacije dentalne medicine Berislav Mostarac dr.med.dent. prepoznale su institucije Europske unije koje podupiru naše projekte.

Saznaj više

Novi zubi na implantatima unutar 24 h

Možda Vam iz nekog razloga nedostaje zub ili više njih? Možda mislite da to i nije neki problem jer imate ih još puno. Djelomično ste u pravu. Istina je da bez par zubi možete funkcionirati. Ipak, pitanje je kako, koliko i do kada.

Saznaj više

10 razloga za Clear Aligner, najbolji aparatić za ravnanje zuba

Jeste li i Vi jedan od onih ljudi koji odlažu ravnanje zuba zato što ne možete podnijeti pomisao na žice i metalne bravice u ustima? Tradicionalni aparatići s metalnim bravicama najčešće uzrokuju smetnje u žvakanju, teškoće u održavanju higijene zuba i neugodu prilikom osmjehivanja. Clear Aligner, potpuno prozirni mobilni aparatić pravo je rješenje za sve ortodontske anomalije.

Saznaj više
Mobile Whatsapp