EU projekti

Kvalitetu Ordinacije dentalne medicine Berislav Mostarac dr.med.dent. prepoznale su institucije Europske unije koje podupiru naše projekte.

više

Misija: Najljepši osmijeh na vjenčanju

Planiranje i organizacija vjenčanja jedan je od najzahtjevnijih životnih projekata. Puno je detalja o kojima treba voditi računa. Zvijezde toga dana su mladenci. A oni bi trebali blistati. Odijelo, vjenčanica, make-up, frizura, nakit, cvijeće, fotograf…i najljepši mogući osmijeh.

više
ugradnja zubnog implantata

Što je potrebno znati prije i poslije ugradnje zubnih implantata

Bilo da ste izgubili zub zbog nesreće, parodontitisa, infekcije ili propadanja zuba, zubni implantat je najbolje rješenje za nadoknadu zuba koji Vam nedostaje. Glavna prednost zubnog implantata je ta što nije potrebno brusiti dva susjedna zuba kako bi se nadoknadio jedan. U nastavku slijedi nekoliko kratkih informacija koja Vam mogu pomoći da ugradnja zubnih implantata

više

Alarm! Zanemarujete li i Vi krvarenje zubnog mesa?

Opisat ćemo vam jedan od najčešćih slučajeva petkom, pred sam kraj radnog vremena. Zvoni telefon. Ženski glas s druge strane žice žali se na neizdržljivu zubobolju i traži hitan termin obrade kroz sljedećih pola sata. Na našu potvrdu da je možemo primiti, jako je sretna!

više

Blještav osmijeh – (ne)moguća misija?

Imamo jedan zadatak za Vas! Pogledajte se u zrcalo, nasmiješite se najviše što možete i detaljno pogledajte svoje zube. Što vidite? Možda žute zube, naslage, kamenac  ili pigmente nastale zbog  konzumiranja kave,  čajeva, cigareta ili ostalih proizvoda koji uzrokuju obojenje zuba? Ako je tako, onda Vam je vjerojatno barem jednom bilo neugodno nasmijati se. Želite li

više