Blog

Deset savjeta kako odabrati estetskog stomatologa

Smile makeover je investicija u lijep osmijeh i samopouzdanje. Želja nam je pomoći vam savjetom kako procijeniti estetskog stomatologa kojem ćete povjeriti osmišljavanje i realizaciju svog novog osmijeha. Svi navedeni savjeti nalaze su u knjizi Promijenite svoj osmijeh koju je napisao Ronald.E.Goldstein, dr.med.dent., a koju preporučuje Hrvatska komora dentalne medicine.

Saznaj više

Svjesna sedacija – mirna i bezbolna stomatologija

Svjesna sedacija ponekad se naziva i “stomatologija za uspavljivanje“. No, nema brige – tijekom svjesne sedacije, pacijenti su svjesni i budni. U čemu je, dakle, razlika u odnosu na klasičnu zubnu anesteziju injekcijom? Svjesna stomatološka sedacija djeluje na smirivanje tjeskobe odlaska kod stomatologa te pomaže pacijentima da se opuste tijekom liječenja, potpuno bez boli.

Saznaj više

EU projekti

Kvalitetu Ordinacije dentalne medicine Berislav Mostarac dr.med.dent. prepoznale su institucije Europske unije koje podupiru naše projekte.

Saznaj više
originalni all on 4

Novi zubi na implantatima unutar 24 h

Možda Vam iz nekog razloga nedostaje zub ili više njih? Možda mislite da to i nije neki problem jer imate ih još puno. Djelomično ste u pravu. Istina je da bez par zubi možete funkcionirati. Ipak, pitanje je kako, koliko i do kada.

Saznaj više

10 razloga za Clear Aligner, najbolji aparatić za ravnanje zuba

Jeste li i Vi jedan od onih ljudi koji odlažu ravnanje zuba zato što ne možete podnijeti pomisao na žice i metalne bravice u ustima? Tradicionalni aparatići s metalnim bravicama najčešće uzrokuju smetnje u žvakanju, teškoće u održavanju higijene zuba i neugodu prilikom osmjehivanja. Clear Aligner, potpuno prozirni mobilni aparatić pravo je rješenje za sve ortodontske anomalije.

Saznaj više
ugradnja zubnog implantata

Što je potrebno znati prije i poslije ugradnje zubnih implantata

Bilo da ste izgubili zub zbog nesreće, parodontitisa, infekcije ili propadanja zuba, zubni implantat je najbolje rješenje za nadoknadu zuba koji Vam nedostaje. Glavna prednost zubnog implantata je ta što nije potrebno brusiti dva susjedna zuba kako bi se nadoknadio jedan. U nastavku slijedi nekoliko kratkih informacija koja Vam mogu pomoći da ugradnja zubnih implantata

Saznaj više