Restorativna dentalna medicina

ZA ZDRAVLJE ZUBA I ESTETIKU

Restorativna dentalna medicina

Vrhunski dentalni materijali koje primjenjujemo, znanje i stručnost naših terapeuta te najsofisticiranija oprema omogućuju nam da postignemo vrhunsku kvalitetu.

Zamijenite crne amalgamske ispune, loše i dotrajale bijele ispune i sanirajte zube na vrijeme. Ukoliko krenete na vrijeme Vaši zubi će Vam biti zahvalni i služit će Vas puno dulje!

before after

Zubi prije i poslije kompozitne nadogradnje

NARUČITE SE NA BESPLATNE KONZULTACIJE

Restorativna dentalna medicina se bavi nadoknadom izgubljenog zubnog tkiva (karijes, trauma, abrazija i erozija) i zamjenom neestetskih dijelova zuba (bijele mrlje u caklini, diskoloracije i pigmentacije).

Kad se restorativnim metodama mogu osigurati nevidljivost restauracije, prirodnost, dugotrajnost i funkcijska superiornost radije predlažemo takva manje invazivna rješenja.

Današnji zahtjevi pacijenata sve su veći. Pacijenti uz funkciju, traže i vrhunsku estetiku. Stoga su kompoziti i stakleni ionomeri materijal izbora kod izrade ispuna. Crni, amalgamski ispuni se u vrhunskim ordinacijama koje se bave estetskom dentalnom medicinom više niti ne rade.

Savjetujemo stare dotrajale sivo-crne ispune zamijeniti novim, bijelim kako bi se riješilo pitanje estetike, ali i sekundarnog karijesa koji se često nađe ispod dotrajalih amalgamskih ispuna.

Za kvalitetan ispun odvojit ćemo vrijeme, kako biste dobili dugoročno kvalitetno rješenje problema i posljedično tome manje troškove. Svim našim pacijentima uvijek savjetujemo da se na vrijeme riješe karijesa, kako bi se izbjegli nepotrebni endodontski zahvati, nadogradnje i krunice.

Svaki ispun je ručni rad i u njega je ugrađen trud i vrijeme. Mi nudimo dugotrajnu kvalitetu, vrhunske ispune, dobru suradnju i dugotrajne rezultate. Ako se Vaš zub na vrijeme sanira, neće biti potrebni nikakvi komplicirani i dugotrajni zahvati.

ZAŠTO SANIRATI ZUBE U DENTAL CENTRU MOSTARAC?
  • Stučni terapeuti
  • Bezbolni popravci
  • Najkvalitetniji materijali
  • Suvremene tehnologije
  • Dentalna izvrsnost
  • Dugotrajna kvaliteta radova
  • Mogućnost plaćanja na rate
  • Tisuće zadovoljnih pacijenata

KONTAKT

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

Petrovaradinska 7b

Zagreb, Hrvatska

+385 1 6382 638

Nazovite nas

Radno vrijeme

Pon - Pet: 8:00 - 20:00

info@dr-mostarac.hr

Kontaktirajte nas