Pregled

  Zakažite termin

  FIKSNI APARATIĆ ZA ZUBE

  Što je fiksni aparatić za zube?

  Fiksni aparatić za zube je naprava koja se sastoji od bravica i žica koje su fiksirane na zube.

  Estetski fiksni aparatić prozirnih bravica omogućuje izvrsnu funkcionalnost i brzinu terapije. Ovim aparatićem možemo korigirati gotovo sve ortodontske anomalije uz maksimum estetike.

  Terapija traje u prosjeku godinu i pol. Prozirne  i postojane bravice omogućavaju da aparatić za zube bude skoro neprimjetan i da se savršeno uklopi u osmijeh sve do zadnjeg dana terapije.

  fiksni aparatić za sve generacije

  FIKSNI APARATIĆ PRIJE I POSLIJE

  UGODNOST

  Okrugli rubovi bravica

  PROZIRNOST

  Sačuvana estetika osmijeha

  SIGURNOST

  Dokazano provjeren koncept

  FIKSNI APARATIĆ - TERAPIJA

  Neophodan korak za odluku jeste li kandidat za ovaj fiksni aparatić za zube je prvi specijalistički pregled kod našeg dr. Mostarca.

  Sljedeći korak je prikupljanje dokumentacije potrebne za planiranje terapije: ortopan snimka, fotodokumentacija, uzimanje otiska zuba i izlijevanje sadrenih modela. Sve navedeno se analizira te se pristupa izradi optimalnog plana terapije koji se prezentira pacijentu u sljedećoj posjeti.

  Slijedi dogovor termina za postavljanje fiksnog aparatića za zube. Kontrola i podešavanje su potrebni svakih 4 do 6 tjedna.

  fiksni aparatić

  JESAM LI JA KANDIDAT?

  Nakon ove kratke procjene, saznat ćete jeste li potencijalni kandidat za nošenje estetskog fiksnog aparatića za zube.

  FIKSNI APARATIĆ ZA ZUBE CIJENA?

  fiksni aparatić
  • Estetski fiksni aparatić za zube
  • Prozirnost bravica tijekom cijele terapije
  • Maksimalna ugodnost
  • Brzo vrijeme prilagodbe
  • Cijena za jednu čeljust: 1.500 eur (11.302 kn)
  • Mogućnost obročnog plaćanja

  SAZNAJTE VIŠE O FIKSNOM APARATIĆU

  Koja je razlika između estetskog i neestetskog fiksnog aparatića?

  Razlika je vidljiva na prvi pogled. Metalni aparatić svi primjete, dok estetski fiksni paratić gotovo nitko neće ni primjetiti. U ovom sustavu spojene su funkcionalnost i estetika za liječenje poremećaja zagriza te estetskih nedostataka.

  Za više pitanja o estetskom aparatiću za zube kliknite OVDJE

  Koliko traje terapija estetskim fiksnim aparatićem?

  Terapija traje od 6 mjeseci do dvije godine, ovisno o težini slučaja. Prosječno trajanje terapije je oko godinu dana. Slučajevi preko dvije godine su rijetki i većinom zahtjevaju ortognatsku kirurgiju.


  Hoće li bravice požutjeti tijekom nošenja ovog aparatića za zube?

  Prozirne bravice su potpuno otporne na upijanje pigmenata iz hrane i pića. Podjednake su prvi dan terapije i zadnji dan terapije. Pigmente mogu upiti jedino gumice koje se stavljaju oko bravica, ali se one mijenjaju na kontrolnim ortodontskim pregledima.


  Kako izgleda ortodontski pregled?

  Na prvom ortodontskom pregledu terapeut će pregledati pacijenta, vidjeti je li kandidat za ovu ortodontsku terapiju te uputiti pacijenta na ortopan, uzimanje fotodokumentacije i otisaka gornje i donje čeljusti, izlijevanje gipsanih modela, a prema potrebi uzimanje i LL rentgenske snimke. Sve ovo je neophodno za ispravnu dijagnostiku.


  Kako ću održavati oralnu higijenu tijekom nošenja estetskog fiksnog aparatića za zube?

  Obavezno ćemo Vas savjetovati i utrenirati kako ispravno održavati oralnu higijenu nakon postavljanja ovog ortodontskog aparatića za zube.


  Što ako mi se odlijepi bravica?

  Ako Vam se odlijepi bravica nemate razloga za paniku, sačuvajte bravicu i donesite ju na sljedeći kontrolni pregled. Ništa značajno se neće dogoditi i nema potrebe za hitnom intervencijom. Kako se ne bi dogodilo odljepljivanje bravica, potrebno je pridržavati se naputaka o prehrani tijekom nošenja aparatića.


  Hoće li me aparatić za zube žuljati?

  U početku ćete svakako osjetiti aparatić za zube kao novost u Vašim ustima. Bravice Vas neće žuljati jer su najudobnije na tržištu. Žuljanje se može pojaviti na krajevima žica i u tom slučaju ćete koristiti ortodontski vosak koji se dobije prilikom postavljanja aparatića.


  Mogu li dobiti aparatić za zube u boji?

  Jednostavnom primjenom gumica u boji možete prilagoditi aparatić svojoj osobnosti, kao što je i naš pacijent Kruno u jednom trenutku poželio imati plavi aparatić :-).

  fiksni aparatić fiksni aparatić

  Neestetski i estetski aparatić za zube

  NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

  ZAŠTO ODABRATI FIKSNI APARATIĆ ZA ZUBE KOD NAS?

  • Certificirani stručnjaci
  • Provjereni koncepti
  • Najmoderniji protokoli
  • Brzi rezultati
  • Zadovoljni pacijenti

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

   Mobile Whatsapp