Smile makeover ponuda za mladence: Najljepši osmijeh na vjenčanju

Planiranje i organizacija vjenčanja jedan je od najzahtjevnijih životnih projekata. Puno je detalja o kojima treba voditi računa. Zvijezde toga dana su mladenci. A oni bi trebali blistati. Odijelo, vjenčanica, make-up, frizura, nakit, cvijeće, fotograf…i najljepši mogući osmijeh.

Top tretmani za mladence

Dr. Berislav Mostarac, estetski stomatolog s preko 15 godina iskustva i Najdoktor 7 puta zaredom prema mišljenju pacijenata donosi pregled najčešćih estetskih tretmana za mladence. Mladenci koji su u pripreme za vjenčanje uvrstili  želju za najljepšim mogućim osmijehom česti su gosti našeg dentalnog centra.

1. Izbjeljivanje zuba za sjajan osmijeh

Bijeli zubi se savršeno slažu s bijelom vjenčanicom i bijelom košuljom! Zato je lasersko izbjeljivanje zuba definitivan favorit naših mladenaca. Nakon samo jednog dolaska zubi postaju svjetliji, a osmijeh blještaviji. Zaboravite na mrlje ili žućkastu nijansu zuba. Tretman je brz, siguran i bezbolan.

Posebna poslastica: laserom u ordinaciji i  kućnim izbjeljivanjem udlagama i gelom zube je moguće izbijeliti čak do 12 nijansi.

Za ovaj zahvat se najčešće odlučuju mladenci koji imaju zdrave zube, ali žele da njihovi zubi posebno zabljesnu. Ponekad možemo izbijeliti i zube koji imaju kompozitne ispune uz doradu boje ispuna nakon zahvata.

Trajanje tretmana: 1 sat, uz prethodni pregled (lasersko izbjeljivanje).

Kada obaviti zahvat: 1 tjedan prije vjenčanja (za izbjeljivanje zuba uz udlage: optimalno 1 ili 2 mjeseca prije vjenčanja).

Cjenovni razred: 1.500-2.500 kn po osobi.

Više o ovom tretmanu naIzbjeljivanje zuba

2. Nevidljivi aparatići za zube za brze i vidljive rezultate

Loš položaj zuba je drugi najčešći razlog za korekcije osmijeha. Klasične ortodontske terapije traju najčešće do dvije godine. No, postoji i brza ortodontska terapija s vidljivim rezultatima već od 6 tjedana. Moguća su tri ortodontska rješenja vrhunske estetike, ugode nošenja i brzih rezultata:

Inman Aligner mobilni aparatić za zube 

Gotovo proziran, može se izvaditi iz usta po potrebi i najčešće ravna prednja 4 ili 6 zubi. Idealan za korekciju sitnih nepravilnosti zuba, ali i kod pacijenata koji su već nosili ortodontski aparatić čiji su se  zubi ponovno pomjerili u neprirodan i neestetski položaj.

Trajanje tretmana: 6 - 16 tjedana nošenja.

Cijena po čeljusti: od 8.000 kn.

Idealno vrijeme za početak terapije: 5 mjeseci prije vjenčanja.

Više o ovom tretmanu naInman Aligner

Clear Aligner prozirni aparatić za zube

Clear Aligner je mobilni sustav prozirnih udlaga bez žica, metala i bravica koji je dvostruko ugodniji, praktičniji i ljepši od klasičnog aparatića. Pri tome ravna zube bolje od klasičnog aparatića jer Clear Aligner ciljano pomiče samo one zube koje je potrebno, a ne cijelu čeljust. Zahtijeva i manje dolazaka kod stomatologa. Možete ga skinuti dok jedete, a prikladan je za sve ortodontske anomalije, od najlakših do najtežih.

Trajanje tretmana: od 3 do 14 mjeseci nošenja.

Cijena: od 8.000 kn po čeljusti.

Idealno vrijeme za početak terapije: ovisno o iskrivljenosti zuba minimalno 6 mjeseci prije vjenčanja.

Više o ovom tretmanu na: Clear Aligner

Nevidljivi mobilni aparatići su favoriti za mladence (Inman i ClearAligner) jer se mogu jednostavno ukloniti iz usta kada je to potrebno u toku priprema. Možete degustirati kolače i snimati probne fotografije bez aparatića, a odmah nakon toga ga vratiti na mjesto. Vaši će se zubi i dalje ravnati kako bi osmijeh bio savršen za dan vjenčanja.

3. Bonding - dogradnja zuba kompozitnim materijalom

Često već zamjena starih i dotrajalih ispuna izaziva veliku transformaciju osmijeha. Ako se pri tome još poboljša oblik i dužina zuba, popune prostori između zuba kompozitnim ljuskicama dobiva se „wow efekt“.

Trajanje tretmana: najčešće 1 dan uz prethodni pregled.

Cjena: ovisi o količini zahvata, ali u prosjeku od 2.000 do 6.000 kn.

Idealno vrijeme za početak zahvata: mjesec dana prije vjenčanja (imajte na umu da  kod većine kvalitetnijih stomatologa termin treba rezervirati barem jedan mjesec ranije).

Više o ovom tretmanu na: Bonding

4. Keramičke ljuskice za hollywoodski osmijeh  

Za one koji žele pravi hollywoodski osmijeh (tipa Julia Roberts) keramičke ljuskice su pravi način kako zabljesnuti svoje goste savršenim osmijehom. Upravo su ljuskice prvi izbor za:

  • trajnu promjenu boje i sjaja zuba
  • preoblikovanje ili produžavanje zubi
  • popunjavanje razmaka među zubima
  • ujednačavanje linije otkrhnutih zuba.

Ljuskice će budućim mladencima osigurati potpuno prirodan bijel osmijeh, ujednačenu boju i oblik zuba. I to ne samo na dan svadbe, nego još i puno godina nakon.

Trajanje tretmana: 2 tjedna do mjesec dana (od datuma prvog pregleda).

Cijena: oko 3.000kn po ljuskici (najčešće 10  ili 20 ljuskica, rjeđe 6 ljuskica).

Idealno vrijeme za početak zahvata: naša je preporuka minimalno 2 mjeseca prije vjenčanja.

Više o ovom tretmanu na: Ljuskice

Doktor Mostarac mladencima preporučuje

Imajte osmijeh kakvog ste oduvijek željeli! Moći ćete se smijati bez kompleksa, a fotke s vašeg vjenčanja će biti zasigurno ljepše, a brak slađi. I ne zaboravite da vrijeme do vjenčanja leti brzo te za maksimalne rezultate krenite na vrijeme. Naši mladenci koji su uljepšali osmijeh smatraju da im je to najbolja investicija, čak bolja od vjenčanice, šminke i  odijela.

Ljepši osmijeh daje zdraviji, mlađi i sretniji izgled. Ako mislite da ste kandidat za ljepši osmijeh dogovorite prvi pregled i upoznajmo se. Bit će nam čast i zadovoljstvo sudjelovati u pripremama za najvažniji dan u vašem životu. Osoblje Dental centra Mostarac stoji na raspolaganju svima vama koji želite ljepši osmijeh.

Posebna ponuda: za mladence iz modne kuće Vesna Sposa osigurali smo dodatni popust od 800 kn (300 kn na prvi pregled i 500 kn za gorenavedene cijene) uz predočenje vaučera.

Share:
Mobile Whatsapp