Pregled

  Zakažite termin

  SMILE MAKEOVER

  Što je smile makeover?

  Smile makeover je transformacija osmijeha potpuno prilagođena Vašem licu.

  Svi volimo nasmijane ljude. Ako se i vi želite smijati slobodno, ako želite da osmijeh bude vaš zaštitni znak, smile makeover je pravo rješenje. Već više od 15 godina pomažemo pacijentima da otkriju snagu svog osmijeha. I uvijek nam kažu da je smile makeover jedna od najboljih stvari koju su ikada napravili za sebe jer je osmijeh svaki dan na njihovom licu.

  Zašto Smile Makeover by dr. Mostarac?

  Ako želite da vaš novi osmijeh dizajnira i koordinira stručnjak koji ima 3 uske specijalizacije koje su važne za postizanje savršenog osmijeha onda ste na pravom mjestu. Specijalist za estetsku stomatologiju i Smile Design, za estetiku zubnog mesa i implantologiju, dr. Berislav Mostarac će kreirati Vaš idealan osmijeh kombinirajući sva ta tri aspekta moderne dentalne medicine. Istančan osjećaj za estetiku, oštro oko i mirna ruka su vještine koji čine razliku u estetskoj dentalnoj medicini. Najmodernije digitalne tehnologije, alati i uigran stručni tim kojeg dr. Mostarac vodi jamstvo su izvrsnosti za postizanje idealnog novog osmijeha.

  SMILE MAKEOVER PRIJE I POSLIJE

  UNIKATAN OSMIJEH

  Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

  VIŠE SAMOPOUZDANJA

  Iz našeg centra ćete izići ljepši

  PRIRODAN IZGLED

  Umjetnici u stvaranju osmijeha

  Koje postupke koristimo u smile makeoveru?

  Smile makeover se može sastojati od niza različitih zahvata: ugradnje ljuskica, krunica, zubnih mostova, implantata, ortodontske terapije, gingivoplastike i dr. Plan terapije uključuje onu kombinaciju zahvata koja je potrebna baš za Vas.

  Brzina i trajanje Vašeg smile makeovera ovisi o stupnju (ne)održavanosti i oronulosti Vaših zuba. Mi obećavamo da ćemo se potruditi zube što prije pripremiti da postanu zdravi i spremni za smile makeover. Koliko će to trajati je uvijek individualno i to okvirno možemo saznati nakon pregleda.

  PUT DO LJEPŠEG OSMIJEHA

  I. KORAK (90 minuta)

  Jedan dolazak

  DIJAGNOSTIKA (30 min)

  Prije prvog pregleda u našoj klinici prikupljamo dokumentaciju:

  - CBCT trodimenzionalna snimka zuba

  - fotodokumentacija (FULL protokol)

  - intraoralno skeniranje gornje i donje čeljusti (digitalno uzimanje otiska)

  - digitalno skeniranje zagriza i funkcijskih kretnji (najmoderniji koncept analize zagriza).

  PRVI SPECIJALISTIČKI PREGLED (30 min)

  Prvi specijalistički pregled obavlja isključivo dr. Mostarac. Na prvom specijalističkom pregledu dr. Mostarac će analizirati Vaš slučaj te osmisliti individualni plan terapije koji je specifičan samo za Vas. Pregled traje pola sata i na njemu se primjenjuju dijagnostička znanja, iskustvo i vještine prikupljene u radu s najboljim svjetskim stručnjacima.

  IZRADA PLANA TERAPIJE I INICIJALNE PONUDE (30 min)

  Na osnovu plana terapije voditeljica klinike će za Vas izraditi inicijalnu ponudu, pojasniti Vam faze terapije, pronaći odgovarajući način financiranja te dogovoriti sljedeći korak (II. korak) do Vašeg ljepšeg osmijeha.

  I. korak obavljamo u jednom dolasku.

  II. KORAK (4 sata)

  Jedan dolazak

  ANALIZA SLUČAJA I DIGITAL SMILE DESIGN (30 min)

  Nakon dijagnostike slijedi analiza zagriza i Digital Smile Design (DSD) - napredni postupak dizajniranja osmijeha koji savršeno pristaje upravo Vašem licu. Izrađuje ga ekskluzivno i isključivo dr. Mostarac.

  Analizom dobivenih fotografija izrađuje se digitalna simulacija novog osmijeha na Vašoj fotografiji. Tako ćete unaprijed moći vidjeti kako bi izgledao Vaš novi osmijeh.

  DIGITALNO 3D PLANIRANJE NOVOG OSMIJEHA (3 sata)

  Digital Smile Design pretvaramo u 3D Smile Design. CAD/CAM dizajner pod kontrolom dr. Mostarca definira Vaš novi osmijeh do najsitnijih estetsko-tehničkih detalja. Osim samog izgleda zuba planiramo i savršenu preciznost zagriza kako bismo postigli savršenu estetiku i funkcionalnost. Tako izrađenu digitalnu simulaciju osmijeha isprintamo 3D printerom. Na tom modelu napravimo 3D silikonski ključ koji je potreban za testiranje Vašeg novog osmijeha. Nakon ove faze Vaš probni osmijeh je spreman za probu.

  PROBA NOVOG OSMIJEHA („TEST DRIVE“) U USTIMA PACIJENTA (30 min)

  „Test drive“ je pokazivanje probnog osmijeha uživo na pacijentu bez da se zubi bruse. Pomoću silikonskog ključa privremeno postavimo identičnu kopiju novog osmijeha napravljenu od kompozitnog materijala u usta. Doslovce, to je proba vašeg novog osmijeha. U ovoj fazi analiziramo jesu li potrebne ikakve korekcije, slušamo Vaše komentare te definiramo finalni dizajn. U ovom posjetu po potrebi prilagodimo dizajn, fotografiramo i skeniramo novo stanje kako bismo imali digitalno zabilježen konačni izgled osmijeha. Nakon toga izrađujemo konačni plan terapije sa svim fazama i konačnu ponudu.

  CIJENA ZA I. + II. : 7.535 kn (1.000 eur)

  III. KORAK (od 10 dana do 2 godine)

  Dva ili više dolazaka, ovisno o kompleksnosti slučaja

  REALIZACIJA SMILE MAKEOVERA 

  Ako imate zdrave zube, koji su u ispravnom položaju te harmonično zubno meso Vaš smile makeover možemo realizirati već u SAMO DVA dolaska. U prvom dolasku pripremamo zube za postavu ljuskica i ponovno skeniramo zube digitalnim skenerom. U drugom posjetu lijepimo ljuskice te time završavamo smile makeover. Kod zahtjevnih slučajeva napravimo i probu novog osmijeha s finalnim radom. Ako je potrebno, napravit ćemo i sitne dodatne korekcije u boji ili obliku kako bismo postigli idealan rezultat.

  Svi članovi tima koji sudjeluju u realizaciji smile makeovera dat će svoj maksimum kako bi Vaš novi osmijeh zablistao. Dr. Mostarac osobno obećava pacijentima da će iz Dental centra Mostarac izaći s ljepšim osmijehom.

  CIJENA: OD 37.673 kn (OD 5.000 EUR)

  DR. MOSTARAC U MEDIJIMA

  VIŠE O SMILE MAKEOVERU

  Koje su prednosti Digital Smile Design tehnologije kod smile makeovera ?

  Unaprijed vidjeti razliku između sadašnjeg i "novog" osmijeha glavna je prednost. Pacijenti, osim što odmah vide simulaciju svog novog osmijeha, mogu objasniti svoje želje i očekivanja dr. Mostarcu. Tako sam pacijent sudjeluje u stvaranju novog, prirodnog i blistavog osmjeha. Naravno, terapeut će temeljem analize lice i dentalne situacije pacijenta doći s prijedlogom finalne realizacije.

  Za više pitanja o smile makeoveru kliknite OVDJE

  Jesam li kandidat za Smile Makeover by dr. Mostarac?

  Ako mislite da Vaš osmjeh može biti ljepši, onda ste kandidat za Smile Makeover by dr. Mostarac. Nazovite i naručite se na prvi pregled, upoznajte doktora Mostarca i od njega saznajte jeste li kandidat za smile makeover.


  Što prethodi smile makeoveru?

  Svakom smile makeoveru prethodi dijagnostika koja uključuje: trodimenzionalno rentgensko snimanje zuba 3D CBCT, fotodokumentaciju, intraoralno skeniranje gornje i donje čeljusti (digitalno uzimanje otiska) te digitalno skeniranje zagriza i funkcijskih kretnji. Nakon prikupljenih informacija dr. Mostarac će napraviti prvi specijalistički nakon čega slijedi analiza slučaja, izrada Digital Smile Designa, 3D digitalno planiranje osmijeha te izrada probnog osmijeha. Tek nakon što ste u potpunosti zadovoljni probnim osmijehom kreće se u realizaciju smile makeovera.


  Što je to 3D navoštavanje?"

  3D navoštavanje je postupak kada CAD/CAM stručnjak digitalnim metodama izrađuje poboljšani osmijeh slijedeći točne smjernice Digital Smile Designa. Tako izrađenu digitalnu simulaciju osmijeha isprintamo 3D printerom. Na taj način se dobije trodimenzionalni model Vašeg novog osmijeha koji je spreman na probu.


  Što je to probni osmijeh ili "test drive"?

  Probni osmijeh ili "test drive" je proba ili testiranje Vašeg novog osmijeha u ustima prije nego smo uopće krenuli s radovima. On se isprobava na Vašim postojećim zubima. Na taj način možete uživo vidjeti kako bi Vaš novi osmijeh, dizajniran digital smile design metodom, pristajao Vašem licu. Drugim riječima, možete saznati kako će osmijeh izgledati nakon smile makeovera.


  Koliko će trajati moj put do savršenog osmijeha?

  Trajanje cjelokupne terapije ovisi o Vašem dentalnom statusu. Ponekad je to tjedan dana, dok kod kompleksnih slučajeva može biti dulje. U pravilu, kada su potrebne ortodontnska terapija ili bilo kakva liječenja i pripreme, onda i sam put do savršenog osmijeha traje dulje.


  Kako izgleda plan terapije?

  Plan terapije je individualan i ovisi o Vašoj dentalnoj situaciji. On može biti jednostavan (korištenje samo ljuskica) ili kompleksan (ponekad je potrebna ortodontska terapija, ugradnja implantata, krunica i ljuskica).


  NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

  ZAŠTO SMILE DESIGN U DENTAL CENTRU MOSTARAC?

  • Preko 17 godina iskustva u stvaranju osmijeha
  • Edukacije u SAD-u, Brazilu i Europi
  • Certificirani i vješti stručnjaci
  • Najmodernije tehnologije i protokoli
  • Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

   Mobile Whatsapp