Novi zubi na implantatima unutar 24 h

Kada prirodni zubi ispadnu ili puknu, možete birati između dvije mogućnosti: proteza ili zubni implantat. Donedavno, većina ljudi bi odabrala proteze u strahu da bi postupak implantacije mogao trajati duže. Ali to više nije slučaj.

All on 4 trajno vraća osmijeh

Nova tehnologija ugradnje zubnih implantata omogućava vam prekrasan osmijeh u samo 24 sata.

Ne, ovo nije neka vrsta čudotvorne kreme ili tablete za instant mršavljenje. Korištenjem postupka All on 4, možemo vratiti vaš osmijeh – trajno – u samo jednom danu.

all-on-4-dr-paolo-malo

Prije više od dvadeset godina, ovu revolucionarnu metodu nadoknade zuba osmislio je dr. Paolo Malo, jedan od najboljih svjetskih dentalnih stručnjaka (na slici).

Ukratko o All on 4 metodi

All on 4 metoda obnavlja zube pomoću 4 implantata koji nose kompletni zubni most kako bi se stvorio cijeli luk. Namijenjen je pacijentima kojima je potrebna potpuna gornja ili donja restauracija čeljusti.

Indikacija za ugradnju su zubi koji su toliko oštećeni, tj. u toliko lošem stanju da ih je nemoguće nadoknaditi drugačije. Postupak ugradnje sastoji se od usađivanja 4 zubna implantata u gornju ili donju čeljust.

U našoj klinici koristimo Straumann, svjetski broj 1 u zubnim implantatima.

Bezbolna ugradnja, privremeni zubi

Postupak ugradnje All on 4 odvija se pod lokalnom anestezijom tako da je sam postupak ugradnje potpuno bezbolan za pacijente. Nakon 3 mjeseca od sraštavanja zubnih implantata s kosti pacijenti mogu jesti i najtvrđu hranu.

Nakon operacije, pacijent odmah dobiva privremene zube. Ti zubi lijepo izgledaju, a i potpuno su funkcionalni. Pacijent odmah može žvakati mekšu hranu.

all-on-4-nobel-biocare

Bitno nam je da pacijentima iz naše klinike izađu s lijepim i funkcionalnim osmijehom neposredno nakon ugradnje zubnih implantata. Tako nastavljaju s uobičajenim društvenim aktivnostima bez velikog stresa.

Što za vas znači All on 4?

Svatko tko je ikada nosio zubnu protezu, zna da ona tijekom vremena “počne plesati” zbog povlačenja kosti. Zato korisnici zubnih proteza često viđaju svog stomatologa, što im predstavlja nepotreban gubitak vremena.

Dobro je poznato uz zubne proteze nije moguća konzumacija tvrđe hrane koju je potrebno narezati na sitne komadiće. To baš i nije praktično, zar ne?

NE-zubna-proteza

Osim toga, rasklimana zubna proteza podložna je padanju i pomicanju što može dovesti do jako neugodnih situacija, pogotovo ako ste u društvu.

Usporedba All on 4-a i zubne proteze

Mnoge su prednosti zamjene stare proteze All on 4 konceptom, a 4 najvažnije prednosti su:

  • Nepomični zubi
  • Jači i izdržljiviji zubi
  • Zubi potpuno prirodnog izgleda
  • Povećana dugovječnost rada

Revolucionarna metoda kompletnog zubnog mosta na 4 implantata značajno povećava kvalitetu života i vraća dostojanstvo. S ugrađenim All on 4-om konačno se možete slobodno smijati i žvakati!

Doktor Mostarac savjetuje

Uz all on 4 živjet ćete dostojanstveno. Zubi će vam biti čvrsti. Grist ćete svu hranu i smijat ćete se kako ste to oduvijek željeli. Za kvalitetu smo osigurali Straumann, svjetski broj 1 u zubnim implantatima. Sjetite se kako ste žvakali i smijali se sa 20 godina. Uz fiksne zube i savršen osmijeh možemo to osigurati ponovno.

Ako i nakon ovog bloga imate još nekakvih nedoumica u vezi ugradnje All on 4, dogovorite svoj prvi pregled i na licu mjesta saznajte sve što vas zanima. Ne zaboravite: upravo je All on 4 najbolje rješenje protiv bezubosti!

Share:
Mobile Whatsapp