Prof.dr.sc. Ivona Bago

Endodoncija

U Dental centru Mostarac zadužena je za endodonciju, granu dentalne medicine kojoj je potpuno posvećena. Sretna je jer joj najnovije tehnologije i materijali koje ima na raspolaganju u našoj klinici omogućavaju da izvede endodonske zahvate prema pravilima struke, a pacijentima osigura veliku uspješnost provedenog endodontskog zahvata.

O PROF.DR.SC. BAGO

Prof.dr.sc Bago ima najviše svjetske reference. Profesorica je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Tijekom studiranja, bila je dobitnica Rektorove nagradu za znanstveno-istraživački rad. Specijalist obiteljske stomatologije postaje 2010. godine. Godine 2012. Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu dodijeljuje joj Nagradu za najbolji znanstveni rad. Doktorirala je 2013. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu pod mentorstvom prof.dr.sc. Ivice Anića.

Godine 2014. završava dvogodišnji poslijediplomski studij EMDOLA (European Master Degree in Oral Laser Application) na Sveučilištu Sophia Antipolis u Nici u Francuskoj. Dobitnica je stipendije Francuske vlade za studiranje u Francuskoj.

Godine 2015. završava specijalizaciju iz endodoncije s restaurativnom stomatologijom. Godine 2016. ostvaruje znanstveno nastavno zvanje docenta na Zavodu za endodonciju i restaurativnu stomatologiju Stomatološkog fakulteta.

Tajnica je i predstavnica Hrvatskog endodontskog društva pri Europskom endodontskom društvu. Članica je Europskog endodontskog društva, Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju, Hrvatske stomatološke komore. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova u domaćim i međunarodnim časopisima. Predavač je na domaćim i međunarodnim kongresima od kojih je posebno naglašen Svjetski kongres World Federation of Lasers in Dentistry 2014. godine u Parizu. Danas je redoviti predavač na godišnjim kongresima Hrvatskog endodontskog društva te aktivno sudjeluje u tečajevima trajne izobrazbe na Stomatološkom fakultetu i tečajevima primjene lasera u endodonciji.

Profesorica Bago privatno voli modu, druženja s prijateljima, a kad joj to prenatrpani raspored dopusti i ispijanje kave na zagrebačkoj špici u blizini najdražeg fakulteta na svijetu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

    Mobile Whatsapp