Dr. Blanka Jozinović

Protetika, parodontologija

Dr. Blanka Jozinović je dio našega tima preko 7 godina. Znanje, zalaganje i ljubaznost pridonosi osjećaju pacijentove sigurnosti. Da nije doktorica dentalne medicine, bila bi slikarica ili kiparica.

Upoznajte našu dr. Blanku!

O DOKTORICI JOZINOVIĆ:

Dr. Jozinović završila je stomatološki fakultet u Zagrebu 2008. godine, a od 2010. godine je član tima Dental centra Mostarac.  Izuzetno je ponosna na svoje pacijente, koji rado dolaze na redovne kontrolne preglede nakon sanacije, jer su prepoznali doktoričinu pažnju i skrb koju im posvećuje.
Certificirani je stomatolog za Inman Aligner i Clear Smile Aligner Light te certificirani iTOP stručnjak. Članica je Hrvatske komore dentalne medicine. Redovito posjećuje razne tečajeve i kongrese na području dentalne medicine, kako bi dodatno usavršila svoj rad i pratila novitete u struci. Svoja znanja usvojena na brojnim edukcijama implementira u protokole Dental centra Mostarac, ali i s radošću primjenjuje najnovije spoznaje koje donose ostali članovi tima. Govori engleski i njemački jezik.
Privatno, dr. Jozinović je udana, majka dvoje mališana. Slobodnog vremena nažalost nema, jer je okupirana brigom za obitelji, ali uživa u izletima, primjerice do svoje najdraže Slavonije.
Višestruki dobitnik priznanja Najdoktor.
Odabrali pacijenti!