Pregled

  Zakažite termin

  SMILE MAKEOVER BY DR. MOSTARAC

  Za ljepši osmijeh s potpisom

  Svi volimo nasmijane ljude. Ako se i vi želite smijati slobodno, ako želite da osmijeh bude vaš zaštitni znak, smile makeover je pravo rješenje. Već više od 15 godina pomažemo pacijentima da otkriju snagu svog osmijeha. I uvijek nam kažu da je smile makeover jedna od najboljih stvari koju su ikada napravili za sebe jer je osmijeh svaki dan na njihovom licu.

  Zašto Smile Makeover by dr. Mostarac?

  Ako želite da vaš novi osmijeh dizajnira i koordinira stručnjak koji ima 3 uske specijalizacije koje su važne za postizanje savršenog osmijeha onda ste na pravom mjestu. Specijalist za estetsku stomatologiju i Smile Design, za estetiku zubnog mesa i implantologiju, dr. Berislav Mostarac će kreirati Vaš idealan osmijeh kombinirajući sva ta tri aspekta moderne dentalne medicine. Istančan osjećaj za estetiku, oštro oko i mirna ruka su vještine koji čine razliku u estetskoj dentalnoj medicini. Najmodernije digitalne tehnologije, alati i uigran stručni tim kojeg dr. Mostarac vodi jamstvo su izvrsnosti za postizanje idealnog novog osmijeha.

  POGLEDAJTE SRETNA LICA NAŠIH PACIJENATA

  UNIKATAN OSMIJEH

  Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

  VIŠE SAMOPOUZDANJA

  Iz našeg centra ćete izići ljepši

  PRIRODAN IZGLED

  Umjetnici u stvaranju osmijeha

  Koje postupke koristimo u smile makeoveru?

  Smile makeover se može sastojati od niza različitih zahvata: ugradnje ljuskica, krunica, zubnih mostova, implantata, ortodontske terapije, gingivoplastike i dr. Plan terapije uključuje onu kombinaciju zahvata koja je potrebna baš za Vas.

  Brzina i trajanje Vašeg smile makeovera ovisi o stupnju (ne)održavanosti i oronulosti Vaših zuba. Mi obećavamo da ćemo se potruditi zube što prije pripremiti da postanu zdravi i spremni za smile makeover. Koliko će to trajati je uvijek individualno i to okvirno možemo saznati nakon pregleda.

  PUT DO LJEPŠEG OSMIJEHA

  I. KORAK (90 minuta)

  Jedan dolazak

  DIJAGNOSTIKA (30 min)

  Prije prvog pregleda u našoj klinici prikupljamo dokumentaciju:

  - CBCT trodimenzionalna snimka zuba

  - fotodokumentacija (FULL protokol)

  - intraoralno skeniranje gornje i donje čeljusti (digitalno uzimanje otiska)

  - digitalno skeniranje zagriza i funkcijskih kretnji (najmoderniji koncept analize zagriza).

  PRVI SPECIJALISTIČKI PREGLED (30 min)

  Prvi specijalistički pregled obavlja isključivo dr. Mostarac. Na prvom specijalističkom pregledu dr. Mostarac će analizirati Vaš slučaj te osmisliti individualni plan terapije koji je specifičan samo za Vas. Pregled traje pola sata i na njemu se primjenjuju dijagnostička znanja, iskustvo i vještine prikupljene u radu s najboljim svjetskim stručnjacima.

  IZRADA PLANA TERAPIJE I INICIJALNE PONUDE (30 min)

  Na osnovu plana terapije voditeljica klinike će za Vas izraditi inicijalnu ponudu, pojasniti Vam faze terapije, pronaći odgovarajući način financiranja te dogovoriti sljedeći korak (II. korak) do Vašeg ljepšeg osmijeha.

  I. korak obavljamo u jednom dolasku.

  CIJENA: 1.400 kn

  II. KORAK (4 sata)

  Jedan dolazak

  ANALIZA SLUČAJA I DIGITAL SMILE DESIGN (30 min)

  Nakon dijagnostike slijedi analiza zagriza i Digital Smile Design (DSD) - napredni postupak dizajniranja osmijeha koji savršeno pristaje upravo Vašem licu. Izrađuje ga ekskluzivno i isključivo dr. Mostarac.

  Analizom dobivenih fotografija izrađuje se digitalna simulacija novog osmijeha na Vašoj fotografiji. Tako ćete unaprijed moći vidjeti kako bi izgledao Vaš novi osmijeh.

  DIGITALNO 3D PLANIRANJE NOVOG OSMIJEHA (3 sata)

  Digital Smile Design pretvaramo u 3D Smile Design. CAD/CAM dizajner pod kontrolom dr. Mostarca definira Vaš novi osmijeh do najsitnijih estetsko-tehničkih detalja. Osim samog izgleda zuba planiramo i savršenu preciznost zagriza kako bismo postigli savršenu estetiku i funkcionalnost. Tako izrađenu digitalnu simulaciju osmijeha isprintamo 3D printerom. Na tom modelu napravimo 3D silikonski ključ koji je potreban za testiranje Vašeg novog osmijeha. Nakon ove faze Vaš probni osmijeh je spreman za probu.

  PROBA NOVOG OSMIJEH („TEST DRIVE“) U USTIMA PACIJENTA (30 min)

  „Test drive“ je pokazivanje probnog osmijeha uživo na pacijentu bez da se zubi bruse. Pomoću silikonskog ključa privremeno postavimo identičnu kopiju novog osmijeha napravljenu od kompozitnog materijala u usta. Doslovce, to je proba vašeg novog osmijeha. U ovoj fazi analiziramo jesu li potrebne ikakve korekcije, slušamo Vaše komentare te definiramo finalni dizajn. U ovom posjetu po potrebi prilagodimo dizajn, fotografiramo i skeniramo novo stanje kako bismo imali digitalno zabilježen konačni izgled osmijeha. Nakon toga izrađujemo konačni plan terapije sa svim fazama i konačnu ponudu.

  CIJENA: 4.200 kn

  III. KORAK (od 10 dana do 2 godine)

  Dva ili više dolazaka, ovisno o kompleksnosti slučaja

  REALIZACIJA SMILE MAKEOVERA 

  Ako imate zdrave zube, koji su u ispravnom položaju te harmonično zubno meso Vaš smile makeover možemo realizirati već u SAMO DVA dolaska. U prvom dolasku pripremamo zube za postavu ljuskica i ponovno skeniramo zube digitalnim skenerom. U drugom posjetu lijepimo ljuskice te time završavamo smile makeover. Kod zahtjevnih slučajeva napravimo i probu novog osmijeha s finalnim radom. Ako je potrebno, napravit ćemo i sitne dodatne korekcije u boji ili obliku kako bismo postigli idealan rezultat.

  Svi članovi tima koji sudjeluju u realizaciji smile makeovera dat će svoj maksimum kako bi Vaš novi osmijeh zablistao. Dr. Mostarac osobno obećava pacijentima da će iz Dental centra Mostarac izaći s ljepšim osmijehom.

  CIJENA: OD 35.000 kn

  VIZUALIZACIJA

  Unaprijed vidite novi osmijeh

  REALIZACIJA

  Smile Design by dr. Mostarac

  REZULTAT

  Hollywoodski osmijeh

  NAJČEŠĆI TIPOVI SMILE MAKEOVERA

  Svaki smile makeover je individualan. Opseg potrebnih radova saznat ćete na prvom pregledu.

  Smile makeover uz krunice za zube

  Kada su zubi oronuli i potrošeni, a ispuni (plombe) preveliki, za smile makeover koristimo zubne krunice. CAD/CAM bezmetalne krunice osigurat će novom osmijehu potpuno prorodan izgled.
  Trajanje: od 1 do 3 mjeseca
  Okvirna cijena za 14 CAD/CAM krunica po čeljusti: od 44.800 kn

  Brzi smile makeover uz ljuskice

  Ako imate sve zdrave zube ili vaši zubi zahtijevaju samo manje popravake, postavljanje zubnih ljuskica bit će pravo rješenje za realizaciju savršenog osmijeha.
  Trajanje: 3 -14 dana
  Okvirna cijena za 10 CAD/CAM ljuskica po čeljusti: od 32.000 kn

  Smile makeover uz orto terapiju

  Smile makeover se produžuje za onoliko koliko traje orto terapija. Zubi se puste da se par mjeseci stabiliziraju u novom položaju i zatim slijedi postavljanje ljuskica.
  Trajanje: od 6 mjeseci
  Okvirna cijena za Inman aligner i 10 CAD/CAM ljuskica po čeljusti: od 41.000 kn

  Smile makeover uz implantate

  Ponekad je potrebno ugraditi i zubne implantate (pacijent uvijek ima privremene zube) kako bi osigurali zdravu osnovu za novi osmijeh uljepšan krunicama.
  Trajanje: od 6 mjeseci
  Okvirna cijena za 1 ICX implantat i 14 CAD/CAM krunica po čeljusti: od 50.300 kn

  Smile makeover uz All on 4

  Ukoliko ste izgubili sve ili većinu zuba, imate neizlječivu parodontozu ili Vam se zbog nedostatka kosti ne mogu ugraditi standardni zubni implantati, ova metoda je idealno rješenje za Vas.
  Trajanje: od 6 mjeseci
  Okvirna cijena za osnovni model All on 4: od 45.000 kn po čeljusti

  Smile makeover uz gingivoplastiku

  Mnogi ljudi imaju neskladno oblikovanu gingivu ili se gingiva previše vidi što predstavlja estetski problem. Gingivoplastika će skladno preoblikovati Vaše zubno meso.
  Trajanje: od 6 mjeseci
  Okvirna cijena za gingivoplastiku i 10 CAD/CAM ljuskica po čeljusti: od 38.000 kn

  DR. MOSTARAC U MEDIJIMA

  SAZNAJTE VIŠE O SMILE MAKEOVERU

  Koje su prednosti Digital Smile Design tehnologije kod smile makeovera ?

  Unaprijed vidjeti razliku između sadašnjeg i "novog" osmijeha glavna je prednost. Pacijenti, osim što odmah vide simulaciju svog novog osmijeha, mogu objasniti svoje želje i očekivanja dr. Mostarcu. Tako sam pacijent sudjeluje u stvaranju novog, prirodnog i blistavog osmjeha. Naravno, terapeut će temeljem analize lice i dentalne situacije pacijenta doći s prijedlogom finalne realizacije.

  Za više pitanja o smile makeoveru kliknite OVDJE

  Jesam li kandidat za Smile Makeover by dr. Mostarac?

  Ako mislite da Vaš osmjeh može biti ljepši, onda ste kandidat za Smile Makeover by dr. Mostarac. Nazovite i naručite se na prvi pregled, upoznajte doktora Mostarca i od njega saznajte jeste li kandidat za smile makeover.


  Što prethodi smile makeoveru?

  Svakom smile makeoveru prethodi dijagnostika koja uključuje: trodimenzionalno rentgensko snimanje zuba 3D CBCT, fotodokumentaciju, intraoralno skeniranje gornje i donje čeljusti (digitalno uzimanje otiska) te digitalno skeniranje zagriza i funkcijskih kretnji. Nakon prikupljenih informacija dr. Mostarac će napraviti prvi specijalistički nakon čega slijedi analiza slučaja, izrada Digital Smile Designa, 3D digitalno planiranje osmijeha te izrada probnog osmijeha. Tek nakon što ste u potpunosti zadovoljni probnim osmijehom kreće se u realizaciju smile makeovera.


  Što je to 3D navoštavanje?"

  3D navoštavanje je postupak kada CAD/CAM stručnjak digitalnim metodama izrađuje poboljšani osmijeh slijedeći točne smjernice Digital Smile Designa. Tako izrađenu digitalnu simulaciju osmijeha isprintamo 3D printerom. Na taj način se dobije trodimenzionalni model Vašeg novog osmijeha koji je spreman na probu.


  Što je to probni osmijeh ili "test drive"?

  Probni osmijeh ili "test drive" je proba ili testiranje Vašeg novog osmijeha u ustima prije nego smo uopće krenuli s radovima. On se isprobava na Vašim postojećim zubima. Na taj način možete uživo vidjeti kako bi Vaš novi osmijeh, dizajniran digital smile design metodom, pristajao Vašem licu. Drugim riječima, možete saznati kako će osmijeh izgledati nakon smile makeovera.


  Koliko će trajati moj put do savršenog osmijeha?

  Trajanje cjelokupne terapije ovisi o Vašem dentalnom statusu. Ponekad je to tjedan dana, dok kod kompleksnih slučajeva može biti dulje. U pravilu, kada su potrebne ortodontnska terapija ili bilo kakva liječenja i pripreme, onda i sam put do savršenog osmijeha traje dulje.


  Kako izgleda plan terapije?

  Plan terapije je individualan i ovisi o Vašoj dentalnoj situaciji. On može biti jednostavan (korištenje samo ljuskica) ili kompleksan (ponekad je potrebna ortodontska terapija, ugradnja implantata, krunica i ljuskica).


  NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

  ZAŠTO SMILE DESIGN U DENTAL CENTRU MOSTARAC?

  • Preko 15 godina iskustva u stvaranju osmijeha
  • Edukacije u SAD-u, Brazilu i Europi
  • Certificirani i vješti stručnjaci
  • Najmodernije tehnologije i protokoli
  • Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas