Pregled

Zakažite termin

MISIJA: MOJ NOVI SAVRŠENI OSMIJEH

Smile Design by dr. Mostarac - Vaš novi osmijeh s potpisom

Digital Smile Design (DSD) je napredni postupak dizajniranja osmijeha koji savršeno pristaje upravo Vašem licu. Izrađuje ga ekskluzivno i isključivo doktor Mostarac. Zato se naš brand i zove Smile design by dr. Mostarac. Otkrijte snagu Vašeg osmijeha. Blještavim osmijehom plijenite pažnju gdje god se pojavili. Bit će to najbolja odluka koju ćete ikada donijeti!

POGLEDAJTE SRETNA LICA NAŠIH PACIJENATA

HOLLYWOODSKI OSMIJEH

Omiljen među zvijezdama

VIZUALIZACIJA

Unaprijed vidite novi osmijeh

LJEPOTA

Lijep osmijeh uljepšava osobu

U dobrim ste rukama!

Kada krećete u sofisticiran postupak uljepšavanja osmijeha ne možete unaprijed znati što ćete dobiti. Hoće li Vaš novi osmijeh biti idealan, hoće li izgledati umjetno, hoće li Vaši zubi biti neprilagođeni Vašoj osobnosti? Zamislite da zidar počne graditi kuću bez inžinjera i arhitekta? Kolike su šanse da to bude reprezentativno djelo? Upravo zato je Smile design nadmoćan alat. U prijevodu Smile Design je arhitektonski projekt Vašeg osmijeha. Saznajte zašto naši pacijenti vole svoje osmijehe. Postanite i Vi jedan od njih!

SAZNAJTE ŠTO UKLJUČUJE SMILE DESIGN BY DR. MOSTARAC

 • Trodimenzionalno rentgensko snimanje zuba 3D CBCT
 • Fotografiranje lica i osmijeha
 • Uzimanje otisaka
 • Izlijevanje gipsanih modela
 • Analiza lica i osmijeha
 • Kreiranje digitalne simulacije novog osmijeha
 • Prezentiranje digitalne simulacije novog osmijeha
 • Izrada probnog osmijeha od privremenog materijala (mock-up)
 • Plan terapije
 • Realizacija novog osmijeha
 • Cijena je individualna za svaki dentalni slučaj

SAZNAJTE VIŠE O DIGITAL SMILE DESIGNU

Koje su prednosti Digital Smile Design tehnologije?

Unaprijed vidjeti razliku između sadašnjeg i "novog" osmijeha glavna je prednost. Pacijenti, osim što odmah vide simulaciju svog novog osmijeha, mogu objasniti svoje želje i očekivanja dr. Mostarcu. Tako sam pacijent sudjeluje u stvaranju novog, prirodnog i blistavog osmjeha punog samopouzdanja. Naravno, terapeut će temeljem analize lice i dentalne situacije pacijenta doći s prijedlogom finalne realizacije.

Za više pitanja o Digital Smile Designu kliknite OVDJE

Jesam li kandidat za Smile Design?

Ako mislite da Vaš osmjeh može biti ljepši, onda ste kandidat za Smile Design. Nazovite i naručite se na prvi pregled, upoznajte doktora Mostarca i od njega saznajte jeste li kandidat za Smile Design.


Što prethodi Smile Designu?

Svakom Smile Designu prethodi dijagnostika koja uključuje: trodimenzionalno rentgensko snimanje zuba 3D CBCT, fotografiranje, uzimanje otisaka i izlijevanje situacijskih modela u gipsu. Nakon prikupljenih informacija može se pristupiti planiranju i digitalnom dizajniranju osmijeha tj. Digital Smile Designu. Ukoliko Vam se digitalno planiranje sviđa možemo prijeći na sljedeću fazu, a to je navoštavanje ili wax-up.


Što je to navoštavanje ili "wax up"

Wax-up je postupak kada dentalni tehničar pomoću voska ili digitalnim metodama izrađuje poboljšani osmijeh slijedeći točne smjernice Digital Smile Designa koji će nam poslužiti za "test drive".


Što je to "test drive"?

"Test drive" je proba ili testiranje Vašeg novog osmijeha u ustima prije nego smo uopće krenuli s radovima. On se isprobava na Vašim postojećim zubima. Na taj način možete vidjeti uživo kako bi Vaš novi osmijeh dizajniran Digital Smile Designe metodom pristajao Vašem licu. Drugim riječima, možete saznati kako će osmijeh izgledati nakon Smile Design Makeovera.


Koliko će trajati moj put do savršenog osmijeha?

Trajanje cjelokupne terapije ovisit će o Vašem dentalnom statusu. Ponekad je to tjedan dana, dok kod kompleksnih slučajeva može biti dulje. U pravilu, kada su potrebne ortodontske intervencije ili bilo kakva liječenja i pripreme, onda i samo putovanje do savršenog osmijeha traje dulje.


Kako izgleda plan terapije?

Plan terapije je individualan i ovisi o Vašoj dentalnoj situaciji. On može biti jednostavan ( korištenje samo ljuskica), ali i kompleksan (ponekad je potrebna ortodontska terapija, ugradnja implantata, krunica i ljuskica).


NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

ZAŠTO SMILE DESIGN U DENTAL CENTRU MOSTARAC?

 • Preko 10 godina iskustva u stvaranju osmijeha
 • Edukacije u SAD-u, Brazilu i Europi
 • Certificirani i vješti stručnjaci
 • Najmoderniji protokoli i oprema
 • Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

KONTAKTIRAJTE NAS

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

Višestruki dobitnik priznanja Najdoktor.
Odabrali pacijenti!