Pregled

Zakažite termin

SMILE DESIGNOM DO SMILE MAKEOVERA

Osmijeh s potpisom

Jeste li i Vi u onih 75% ljudi koji vjeruju kako neatraktivan osmijeh smanjuje osjećaj zadovoljstva sobom? Ili, još bolje - jeste li ikada doživjeli osjećaj da svojim osmijehom možete oboriti s nogu osobu s kojom pričate? Ako niste, smile makeover je pravo rješenje za Vas. Već više od 15 godina pomažemo svojim pacijentima da otkriju snagu svog osmijeha. I svi nam kažu da je to najbolja odluka koju su ikada donijeli.

osmijeh smile design

POGLEDAJTE SRETNA LICA NAŠIH PACIJENATA

UNIKATAN OSMIJEH

Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

VIŠE SAMOPOUZDANJA

Iz našeg centra ćete izići ljepši

PRIRODAN IZGLED

Umjetnici u stvaranju osmijeha

Smile Design by dr. Mostarac

Graditi kuću bez nacrta nije mudro, zar ne? Ili još gore, bez toga da vidite unaprijed u što ulažete svoja sredstva i vrijeme? Zato je tu Digital Smile Design - napredni postupak dizajniranja osmijeha koji savršeno pristaje upravo Vašem licu. Izrađuje ga ekskluzivno i isključivo doktor Mostarac. Kako? Tako da Vas fotografira, analizira slike i na osnovu toga izradi digitalne simulacije novog osmijeha. Tako ćete unaprijed moći vidjeti kako bi izgledao Vaš novi osmijeh. Smile Design by dr. Mostarac je arhitektonski projekt Vašeg osmijeha i prvi korak do smile makeovera.

Kako dalje do novog osmijeha?

Nakon Smile Designa, kada ste zadovoljno vidjeli svoj budući osmijeh, slijedi realizacija. Smile makeover se može sastojati od niza zahvata: izbjeljivanje zuba, ugradnje ljuskica, krunica, zubnih mostova, ortodontske terapije, gingivoplastike i dr. Plan terapije uključuje onu kombinaciju zahvata koja je potrebna baš za Vas. Često je potrebno samo izbijeliti zube i ugraditi ljuskice!
Svaki je osmijeh unikatan, a estetika i funkcija moraju ići ruku pod ruku. Upravo zato dr. Mostarac specijalizirao je estestku stomatologiju (Digital Smile Design by Christian Coachman u SAD-u & Masterclass iz estetske stomatologije u Brazilu).

Smile Design by dr. Mostarac - Vaš novi osmijeh s potpisom.

VIZUALIZACIJA

Unaprijed vidite novi osmijeh

REALIZACIJA

Smile Design by dr. Mostarac

REZULTAT

Hollywoodski osmijeh

PET FAZA SMILE DESIGNA BY DR. MOSTARAC

 • 1. DIJAGNOSTIKA - 1.600 kn
 • Specijalistički pregled, CBCT snimka zuba, fotografiranje, uzimanje otisaka, izlijevanje modela
 • 2. DIGITAL SMILE DESIGN (DSD) - 1.000 kn
 • Analiza i digitalno planiranje osmijeha koji najbolje pristaje licu pacijenta
 • 3. NAVOŠTAVANJE U LABORATORIJU - 1.000 kn
 • Dentalni tehničar navoštava zubni model prema napucima iz Digital Smile Designa
 • 4. PROBA NOVOG OSMIJEHA - 600 kn
 • Izrada i pokazivanje probnog osmijeha u ustima pacijenta (test drive)
 • 5. REALIZACIJA SMILE MAKEOVERA
 • Svi dentalni zahvati koji su uključeni u smile mekeover
 • Cijena je individualna i ovisi o potrebnim dentalnim zahvatima
 • GRATIS Digital Smile Design za pacijente koji se odluče na Smile Makeover

SAZNAJTE VIŠE O SMILE DESIGNU

Koje su prednosti Digital Smile Design tehnologije?

Unaprijed vidjeti razliku između sadašnjeg i "novog" osmijeha glavna je prednost. Pacijenti, osim što odmah vide simulaciju svog novog osmijeha, mogu objasniti svoje želje i očekivanja dr. Mostarcu. Tako sam pacijent sudjeluje u stvaranju novog, prirodnog i blistavog osmjeha punog samopouzdanja. Naravno, terapeut će temeljem analize lice i dentalne situacije pacijenta doći s prijedlogom finalne realizacije.

Za više pitanja o Smile Designu kliknite OVDJE

Jesam li kandidat za Smile Design?

Ako mislite da Vaš osmjeh može biti ljepši, onda ste kandidat za Smile Design. Nazovite i naručite se na prvi pregled, upoznajte doktora Mostarca i od njega saznajte jeste li kandidat za Smile Design.


Što prethodi Smile Designu?

Svakom Smile Designu prethodi dijagnostika koja uključuje: trodimenzionalno rentgensko snimanje zuba 3D CBCT, fotografiranje, uzimanje otisaka i izlijevanje situacijskih modela u gipsu. Nakon prikupljenih informacija može se pristupiti planiranju i digitalnom dizajniranju osmijeha tj. Digital Smile Designu. Ukoliko Vam se digitalno planiranje sviđa možemo prijeći na sljedeću fazu, a to je navoštavanje ili wax-up.


Što je to navoštavanje ili "wax up"

Wax-up je postupak kada dentalni tehničar pomoću voska ili digitalnim metodama izrađuje poboljšani osmijeh slijedeći točne smjernice Digital Smile Designa koji će nam poslužiti za "test drive".


Što je to "test drive"?

"Test drive" je proba ili testiranje Vašeg novog osmijeha u ustima prije nego smo uopće krenuli s radovima. On se isprobava na Vašim postojećim zubima. Na taj način možete vidjeti uživo kako bi Vaš novi osmijeh dizajniran Digital Smile Designe metodom pristajao Vašem licu. Drugim riječima, možete saznati kako će osmijeh izgledati nakon Smile Design Makeovera.


Koliko će trajati moj put do savršenog osmijeha?

Trajanje cjelokupne terapije ovisit će o Vašem dentalnom statusu. Ponekad je to tjedan dana, dok kod kompleksnih slučajeva može biti dulje. U pravilu, kada su potrebne ortodontske intervencije ili bilo kakva liječenja i pripreme, onda i samo putovanje do savršenog osmijeha traje dulje.


Kako izgleda plan terapije?

Plan terapije je individualan i ovisi o Vašoj dentalnoj situaciji. On može biti jednostavan ( korištenje samo ljuskica), ali i kompleksan (ponekad je potrebna ortodontska terapija, ugradnja implantata, krunica i ljuskica).


osmijeh smile design

NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

ZAŠTO SMILE DESIGN U DENTAL CENTRU MOSTARAC?

 • Preko 12 godina iskustva u stvaranju osmijeha
 • Edukacije u SAD-u, Brazilu i Europi
 • Certificirani i vješti stručnjaci
 • Najmoderniji protokoli i oprema
 • Kreiramo osmijeh po Vašoj mjeri

KONTAKTIRAJTE NAS

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas