Pozdravna riječ na blogu

Kada se sretnemo u ovom ili drugom životu, imat ćemo više vremena  za pričati o običnim stvarima i koju minutu više za vic, priču o vremenu, vašim ili našim obiteljima, ljetovanju, zimovanju, početku školske godine, novom poslu, automobilu. Prateći ovaj blog saznat ćete odgovore na većinu za Vas interesantnih dentalnih pitanja i na taj način postati sam svoj dentalni stručnjak. Naravno, moći ćete i druge malo podučiti i share-ati svoje znanje. Drago mi je da  ćete pratiti ovaj “zubni” blog!

 

Moj otac je znao reći da nisam intelektualac ako ne napišem barem jednu knjigu. Po prirodi više praktičar, a manje teoretičar – ideja pisanja knjige nije pala na plodno tlo. Žao mi je stari!

Poslovno, mnogi su me godinama nagovarali da pokrenem blog. “Tko bi još htio čitati dosadne tekstove o zubima?”, pomislio sam. Kada sam bolje razmislio, prisjetio sam se da me skoro svaka osoba koju sam upoznao u privatnom životu pitala za svoje zube ili zube svojih bližnjih, podijelila sa mnom svoje dentalno iskustvo, upitala za mišljenje ili savjet, upitala nešto o novim tehnologijama o kojim je čitala po raznim portalima.

Pa sam eto, da se ne ponavljam kao papagaj, odlučio pripremiti pisane odgovore na zanimljive teme i slati linkove poznanicima i pacijentima ovisno o pitanju.

I eto 5 dobrih razloga:

 1. PITANJA I ODGOVORI
  Ovo je mjesto na kojem ćete dobiti odgovor na suvislo dentalno iliti zubno pitanje. Naša komunikacija bi morala biti obostrana. Vi nama pomažete u odabiru tema, a mi Vama pomažemo informacijama iz prve, druge ili treće ruke. Ako ne znamo odgovor pitamo pametnije od nas (dentalne ili druge specijaliste).
 2. ZANIMLJIVE TEME
  Teme će biti  maksimalno zanimljive i prilagođene svima – načelo za svakog po nešto . Ne bi smjele biti suhoparne i dosadne, a trebale bi biti kratke i jasne.
 3. TEHNOLOGIJE
  Saznat ćete novosti o najnovijim tehnologijama i dostignućima koja bi mogla biti relevantna za Vas i Vaše zubiće  (“nazočne ili nenazočne” u ustima).
 4. UZROCI, RIZICI, POSLJEDICE, MOGUĆNOSTI SANACIJE ŠTETE
  Saznat ćete nešto o uzrocima i posljedicama dentalnih problema, o rizicima za nastanak problema kao i o mogućnostima  sanacije “dentalne problematike”.
 5. POMOĆ
  Možda ću Vam sa svojim timom moći pomoći! Savjet, odgovor ili tretman –  uvijek na raspolaganju!
Share:
Mobile Whatsapp