ZA PREMIUM TRETMAN

Laser

Današnja napredna dentalna medicina nezamisliva je bez uporabe lasera. Laser je optička naprava koja radi na principu pretvaranja energije u svjetlost. Pristup u kojem se svjetlost koristi kao oblik terapije minimalno je invazivan, a sami postupci obavljaju se puno brže, nježnije i često su potpuno bezbolni u usporedbi s tradicionalnim metodama i pristupima liječenja u dentalnoj medicini. Osim što je oporavak pacijenta brži i ugodniji, laser pri upotrebi ne stvara nikakav zvuk, osim strujanja zraka, tako da je «ugodan i za uši». Laser se u dentalnoj medicini primjenjuje na više područja.

 

IZBJELJIVANJE ZUBA

Izbjeljivanje zuba laserom je najsuvremenija, najnaprednija i najuspješnija metoda izbjeljivanja. Izbjeljivanje zuba ovom metodom potpuno je bezbolno, sigurno, pouzdano i vrlo učinkovito, čak i na tvrdokornim obojenjima zuba. Prije samog izbjeljivanja zuba sugerirat ćemo Vam treba li se prije tretmana očistiti zubni kamenac i ostale tvrdokorne naslage na zubima kako bi izbjeljivanje zuba dalo najbolji rezultat.

 

PARODONTOLOGIJA

Laser se koristi u liječenju bolesti potpornih struktura zuba koje drže zube u kosti djelujući na upaljene strukture čime se smanjuju parodontni džepovi.

 

RESTORATIVNA DENTALNA MEDICINA

Primjena lasera najznačajnija je kod liječenja preosjetljivosti zubnih vratova.

 

ENDODONCIJA

Laser se koristi za uklanjanje bakterija tijekom postupaka liječenja korijenskih kanala. Uz strojno čišćenje korijenskih kanala i primjenu ozona, laser je danas nezamjenjiv u endodonciji.

 

GINGIVOPLASTIKA I GINGIVEKTOMIJA

Laseri se koriste za zahvate i estetske korekcije preoblikovanja na zubnom mesu.

 

IMPLANTOLOGIJA

Laser se u implantologiji koristi za otvaranje implantata.

 

LIJEČENJE HERPESA I AFTI

Tretiranjem afti i herpesa laserom ublažava bol i znatno se skraćuje vrijeme zacjeljivanja. Uništavanjem virusa i otklanjanjem bolesnog tkiva ubrzava se proces cijeljenja i obnavljanja zdravih stanica.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

    Mobile Whatsapp