Pregled

Zakažite termin

SVJETSKI BROJ 1 U ESTETSKIM APARATIĆIMA ZA ZUBE

Vrhunska estetika, dokazni rezultati

Inspire ICE ortodontski aparatić je najestetskiji klasični aparatić na tržištu dok patentirani dizajn bravica omogućuje izvrsnu funkcionalnost i brzinu terapije. Ovim aparatićem možemo korigirati gotovo sve ortodontske anomalije. Terapija traje u prosjeku godinu i pol. Kristalno prozirne  i postojane safirne bravice omogućavaju da aparatić bude skoro neprimjetan i da se savršeno uklopi u osmijeh sve do zadnjeg dana terapije.

POGLEDAJTE ZADOVOLJNA LICA NAŠIH PACIJENATA

UGODNOST

Okrugli rubovi bravica

PROZIRNOST

Sačuvana estetika osmijeha

SIGURNOST

Dokazano provjeren koncept

Kako izgleda terapija ICE safirnim aparatićem?

Neophodan korak za odluku jeste li kandidat za ovaj ortodontski aparatić je prvi specijalistički pregled kod našeg dr. Mostarca. Sljedeći korak je prikupljanje dokumentacije potrebne za planiranje terapije: ortopan snimka, fotodokumentacija, uzimanje otiska zuba i izlijevanje sadrenih modela. Sve navedeno se analizira te se pristupa izradi optimalnog plana terapije koji se prezentira pacijentu u sljedećoj posjeti. Slijedi dogovor termina za postavljanje aparatića. Kontrola i podešavanje su potrebni svakih 4 do 6 tjedna.

ICE SAFIRNIM APARATIĆEM DO PRAVILNOG ZAGRIZA I LJEPŠEG OSMIJEHA

 • Najestetskiji fiksni ortodontski aparatić na tržištu
 • Maksimalna udobnost zbog zaobljenih glatkih bravica
 • Brzo vrijeme prilagodbe
 • Prozirnost bravica tijekom cijele terapije
 • Cijena za obje čeljusti: 20.000 kn - Popust ovisno o načinu plaćanja
 • Obročno plaćanje do 24 rate

SAZNAJTE VIŠE O ICE SAFIRNOM APARATIĆU

Koja je razlika između estetskog i neestetskog aparatića za zube?

Razlika je vidljiva na prvi pogled. Metalni aparatić svi primjete, estetski aparatić gotovo nitko neće primjetiti.

 

Zašto je ICE safirni aparatić najbolji?

U ovom sustavu spojene su funkcionalnost i estetika. Ovom terapijom mogu se liječiti poremećaji zagriza i estetski nedostatci.

Za više pitanja o ICE sefirnom aparatiću kliknite OVDJE

Koliko traje terapija ICE safirnim aparatićem?

Terapija traje od 6 mjeseci do dvije godine, ovisno o težini slučaja. Slučajevi preko dvije godine su rijetki i većinom zahtjevaju ortognatsku kirurgiju.


Hoće li bravice požutjeti tijekom nošenja ICE safirnog aparatića?

Safirne bravice su potpuno otporne na upijanje pigmenata iz hrane i pića. Podjednake su prvi dan terapije i zadnji dan terapije. Pigmente mogu upiti jedino gumice koje se stavljaju oko bravica, ali se one mijenjaju na kontrolnim ortodontskim pregledima.


Kako izgleda ortodontski pregled?

Na prvom ortodontskom pregledu terapeut će pregledati pacijenta, vidjeti je li kandidat za ovu ortodontsku terapiju te uputiti pacijenta na ortopan, uzimanje fotodokumentacije i otisaka gornje i donje čeljusti, izlijevanje gipsanih modela, a prema potrebi uzimanje i LL rentgenske snimke. Sve ovo je neophodno za ispravnu dijagnostiku.


Kako ću održavati oralnu higijenu tijekom nošenja ICE safirnog ortodontskog aparatića?

Obavezno ćemo Vas savjetovati i utrenirati kako ispravno održavati oralnu higijenu nakon postavljanja ICE safirnog ortodontskog aparatića.


Što ako mi se odlijepi bravica?

Ako Vam se odlijepi bravica nemate razloga za paniku, sačuvajte bravicu i donesite ju na sljedeći kontrolni pregled. Ništa značajno se neće dogoditi i nema potrebe za hitnom intervencijom. Kako se ne bi dogodilo odljepljivanje bravica, potrebno je pridržavati se naputaka o prehrani tijekom nošenja aparatića.


Hoće li me aparatić žuljati?

U početku ćete svakako osjetiti aparatić kao novost u Vašim ustima. Bravice Vas neće žuljati jer su najudobnije na tržištu. Žuljanje se može pojaviti na krajevima žica i u tom slučaju ćete koristiti ortodontski vosak koji se dobije prilikom postavljanja aparatića.


Mogu li dobiti aparatić u boji?

Jednostavnom primjenom gumica u boji možete prilagoditi aparatić svojoj osobnosti, kao što je i naš pacijent Kruno u jednom trenutku poželio imati plavi aparatić :-).

before after

Estetski i neestetski aparatić za zube

NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

ZAŠTO ODABRATI PROZIRNI APARATIĆ U DENTAL CENTRU MOSTARAC?

 • Certificirani stručnjaci
 • Provjereni koncepti
 • Najmoderniji protokoli
 • Brzi rezultati
 • Zadovoljni pacijenti

KONTAKTIRAJTE NAS

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

before after