Čarolija novog osmijeha uz ljuskice za zube

Pacijenti me često pitaju: “Doktore, kako mogu najbrže uljepšati svoj osmijeh? Želim bjelje zube, ravnije, ujednačenog oblika…ukratko, lijep, bijel i skladan osmijeh!” Moj je odgovor uvijek isti: “Ljuskice, ljuskice i ljuskice.”

Estetska stomatologija upravo tim tankim keramičkim fasetama koje se stavljaju na prednju stranu zuba duguje svoj veliki napredak u uljepšavanju osmijeha u zadnjih 10 godina.
Uostalom, koji hollywoodski (ili hrvatski, kad smo već kod toga) glumac ih još nema?
Srećom, ne moramo biti globalne zvijezde da zablistamo u posebnim trenutcima i da osmijehom plijenimo pažnju gdje god da se pojavimo.

Ljuskice za zube su idealno rješenje za sve koji žele estetsku promjenu svog osmijeha. Za Vas sam u ovom blogu izdvojio najčešća pitanja koja me pacijenti pitaju prije uljepšavanja svoga osmijeha ljuskicama za zube. Vjerujem da će Vam biti korisna.

Jesu li ljuskice za zube pravi odabir za mene?

Jesu, ako želite:

  • ljepši osmijeh
  • svjetlije zube
  • veće i duže zube
  • zube ljepšeg oblika
  • savršeniji zubni niz
  • ako imate razmake između zuba
  • ako imate mrlje i pigmente na zubima
  • i ako želite da prvo što ljudi primjete na Vama bude Vaš osmijeh.
Ljuskice za zube veneers

Kako mogu biti siguran da će ljuskice za zube izgledati prirodno?

Ljuskice za zube izgledaju prirodno ukoliko dentalni tehničar ima znanja i vještine da može oponašati prirodnost zuba. Tehničari s kojima surađujemo su vrhunski majstori svoje struke. Oni će napraviti potpuno prirodne ljuskice za zube sa svim efektima potrebnima da se dobije prirodan i lijep osmijeh.

Koja vrsta ljuskice za zube je nabolja za mene?

O tome koje su ljuskice za zube najbolje za Vas će odlučiti stručan estetski stomatolog nakon pregleda. Brojni parametri utječu na finalnu odluku koje zubne ljuskice izabrati. Svakom pacijentu pristupamo individualno i preporučamo onu vrstu koja će za njega biti najestetskija, ali i najdugotrajnija. O vrstama ljuskica za zube saznajte OVDJE.

Ljuskice za zube veneers

Koliko je vremena potrebno za izradu ljuskica za zube?

Ovisno o Vašem dentalnom statusu i dogovoru s dentalnim tehničarem ljuskice za zube je moguće napraviti u svega nekoliko dana. Najčešće je to vremensko razdoblje od 5 dana, ponekad više, ponekad manje.

Koliki je rok trajanja ljuskica za zube?

Obzirom da su ljuskice za zube posebno jakom (gotovo neraskidivom) vezom povezane sa caklinom zuba rok trajanja zubnih ljuskice jednak je roku trajanja prirodne cakline na zubu. Caklina prirodnih zuba se vremenom troši čak i više od ljuskica za zube. Jamstvo za zubne ljuskice je 5 godina, ali pacijenti ljuskice za zube nose i više od 15 godina, ovisno o svome dentalnom stanju, navikama i životnim okolnostima.

Ljuskice za zube veneers

Primijetili smo da ljuskice za zube imaju još jedan efekt: osim lijepog i bijelog osmijeha, cjelokupni izgled osobe je mlađi i svježiji. Kao da se sat vratio unazad!

Već više od 10 godina uljepšavamo osmijehe i ugrađujemo ljuskice za zube. Ovo su neki od naših radova:

Naručite se na prvi pregled i saznajte kako otkriti snagu svoga osmijeha. Nitko neće znati, a svi će primjetiti!

Share:
Mobile Whatsapp