ZA ZDRAVLJE I ODMOR

Dentalni turizam

Ako ste već na ovom mjestu, vjerojatno razmišljate o tome da zube radite u Hrvatskoj. Pročitajte zašto smo mi najbolji izbor za Vas!

Preko 10 godina usluge Dental centra Mostarac koristi veliki broj pacijenata iz Švicarske, Njemačke i Austrije. Svakim danom imamo sve više pacijenata iz Slovenije, Engleske, Norveške pa čak i iz daleke Australije. Dobrodošli u naš prekrasni Zagreb!

NARUČITE SE NA PRVI PREGLED

Osim što su naš dentalni centar prepoznali po kvaliteti i profesionalnosti, pacijenti su jako zadovoljni i cijenom koja je i do 70% niža nego u zemljama zapadne Europe. Pacijenti iz inozemstva od svojeg zdravstvenog osiguranja imaju pravo na povrat dijela iznosa dentalne terapije. Tako se, u Dental centru Mostarac, svim pacijentima iz inozemstva izdaje ponuda i ispunjeni formular (Heil und Kostenplan) na njemačkom jeziku kako bi mogli ostvariti povrat za dentalne radove koji će se raditi u našem dentalnom centru.

Dobro nam došli!

JAMSTVO

U Dental Centru Mostarac pacijentima nudimo kvalitetna rješenja, stojimo iza svojih radova te dajemo sljedeća jamstva na radove koji ostaju u ustima:

  • Doživotno jamstvo na Nobel Biocare implantate
  • 5 godišnje jamstvo na sve protetske radove (krunice, mostove, inlay-e, proteze)
  • Jednogodišnje jamstvo na ispune

Želim se naručiti ili imam pitanje za Vas

    Mobile Whatsapp