Dojmovi pacijenata

Ivan Grbavac

Ivan Grbavac

Po prirodi sam veseo i stalno se smijem. Zubi su mi bili već malo oronuli i bilo je krajnje vrijeme da poduzmem nešto sa svojim osmijehom. Nakon što sam vidio Digital Smile Design simulaciju svog novog osmijha, rezervirao sam termin kod dr. Mostarca i tako je započelo moje putovanje do savršenog osmijeha! Hvala ekipi i doktoru!
Marijana Mikulić

Marijana Mikulić

Zdravlje zuba i osmijeh su mi jako bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Dental centru Mostarac moje zube osvježe uklanjenjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Prezadovoljna sam blještavim osmijehom, a smatram da mi on svakako otvara vrata i u profesionalnoj karijeri.
Branka Lončar

Branka Lončar

Samoj sam sebi rekla da ću si «urediti» osmijeh prije svadbe pa sam tako i učinila! Kako su kod nas, u Sloveniji, stomatološke usluge dosta skuplje odlučila sam doći u Hrvatsku. Uz novi osmijeh osjećam se zadovoljno i sretno. Ono što mi je cijeli život smetalo, uz Digital Smile Design i ljuskice za zube, u tjedan dana je nestalo!
Filip Matošević

Filip Matošević

Dr. Mostarac je najbolji zubar kojeg sam ikad posjetio, uključivši i švicarske zubare. Vrhunski stručnjak i profesionalac koji svome poslu i pacijentu pristupa jasno, koncizno i transparentno. Moja supruga koja je imala skepsu prema hrvatskim zubarima je, također, oduševljena.
Anđa Lučić

Anđa Lučić

Moj osmijeh je osvježen u rekordnom vremenu, svega 5 dana. Prvoklasna usluga, ljubaznost, stručnost, temeljitost i pedantnost koje sam isprobala bili su dovoljni da svim svojim prijateljima u Londonu i Hrvatskoj preporučim dr. Mostarca i njegov tim.
Ksenija Marinković

Ksenija Marinković

Profesionalnost, ljubaznost i stručnost koju sam osjetila u prvom kontaktu, poslije se pretvorila u ugodno iskustvo. Mom sinu su spasili zub za koji smo smatrali izgubljenim. Moja djeca i ja prezadovoljni preporučujemo ordinaciju Mostarac našim prijateljima i kolegama.
Tomo Mioč

Tomo Mioč

Godinama sam se mučio sa parodontozom. Izliječili su mi parodontozu i napravili nove zube. Da sam barem prije znao za ovakve stručnjake. Hvala mojoj direktorici jer mi je preporučila prave zubare. Hvala na svemu, a najviše na osmijehu.
Marijana Burazer

Marijana Burazer

U Dental centar Mostarac sam došla iz Šibenika. Prvo su mi morali popraviti i izliječiti sve «popravljene» zube, a zatim urediti osmijeh. Prezadovoljna sam svojim osmijehom i da opet moram raditi uvijek bih izabrala samo Dental centar Mostarac.
Mobile Whatsapp