Blještav osmijeh – (ne)moguća misija?

Imamo jedan zadatak za Vas! Pogledajte se u zrcalo, nasmiješite se najviše što možete i detaljno pogledajte svoje zube. Što vidite?

Možda žute zube, naslage, kamenac  ili pigmente nastale zbog  konzumiranja kave,  čajeva, cigareta ili ostalih proizvoda koji uzrokuju obojenje zuba? Ako je tako, onda Vam je vjerojatno barem jednom bilo neugodno nasmijati se. Želite li se riješiti takvih neugodnosti,  učiniti nešto za sebe, svoje zdravlje i ljepotu, te svima pokazati  ljepši osmijeh? Ne brinite, danas na vrlo jednostavan  način možete osvježiti svoj osmijeh i biti prepoznatljivi upravo po njemu!

Mogu li žuti zubi biti bjeliji?

Ako mislite da Vaši zubi nisu dovoljno bijeli, provjeren recept je izbjeljivanje zuba.

Danas postoje brojne metode izbjeljivanja zuba koje su posve sigurne i daju izvrsne rezultate. Izbjeljivanje zuba je moguće provesti u samo jednom posjetu stomatologu. Također, postoji i kućno izbjeljivanje zuba uz pomoć tankih udlaga i gela koji se ostavlja da na zube djeluje preko noći.

Najbolje rezultate daje kombinacija izbjeljivanja zuba kod stomatologa i kućnog izbjeljivanja.
Napominjemo da izbjeljivanjem zuba nije moguće promijeniti boju ispuna, krunica ili mostova.

Je li izbjeljivanje zuba štetno?

Često se postavlja pitanje štetnosti izbjeljivanja po caklinu i zube. Ukoliko  o izbjeljivanju zuba odlučuju educirani stručnjaci koji su upoznati s pravilnom dijagnostikom i pravilnom primjenom odgovarajuće metode izbjeljivanja zuba, izbjeljivanje zuba je potpuno sigurna metoda. Problemi nastaju kod izbjeljivanja zuba bez nadzora i kontrole stručnjaka, kada se pojavljuju bolne reakcije preosjetljivosti zuba. Upravo iz takvih negativnih iskustava izvire strah od oštećenja cakline. 

Zdravlje, samopouzdanje i sreća

Izbjeljivanjem zuba moguće je posvijetliti boju zubi za nekoliko nijansi. Dentalni stručnjaci mogu Vam pomoći da postanete vlasnik biserno bijelog osmijeha.

Stoga nemojte čekati, napravite prvi korak prema prekrasnom osmijehu! A poslije toga se naravno smijte, budite sretniji i samopouzdaniji. Neka Vas ljudi primijete po blještavom osmijehu!

Jeste li kandidat za izbjeljivanje zuba i koja je metoda najbolja za Vas saznajte na pregledu. Dobrodošli!

Share:
Mobile Whatsapp