Ljuskice za zube veneers

Misija: blještav osmijeh na vjenčanju

Drage naše buduće mladenke, siguran sam da je planiranje i organizacija vjenčanje za mnoge od vas jedan od najzahtjevnijih projekata. Puno je detalja o kojima treba voditi računa kako bi svečanost protekla onako kako ste zamislili. A cilj je za svaku buduću mladenku isti: zablistati na vjenčanju kao najsjajnija zvijezda. Na kraju krajeva, to je vaš dan kada zaslužujete biti u centru pažnje, zar ne?

Ljuskice za zube veneers

Zaslužujete i još nešto: biti najsretnija osoba toga dana. Kako drugačije pokazati sreću nego širokim osmijehom? I to toliko velikim da jednom, kada ćete gledati svadbene fotografije, neće biti dileme oko toga kako ste se osjećali tog najljepšeg dana u životu.

U našem centru već smo do sada uljepšali osmijehe brojnih mladenki za taj najsvečaniji dan.

Drage mladenke, sada je trenutak da dobijete osmijeh kakvog ste oduvijek željeli! Pokažite svoju radost u najsretnijem danu. Tako će najbolje zabilježiti lijepa sjećanja kojima ćete se uvijek rado vraćati.

Pogledajte koji su to tretmani za koje su se odlučile naše mladenke:

1. Izbjeljivanje zuba

Brz, lagan i siguran tretman kojim možete uljepšati svoj osmijeh neposredno prije vjenčanja. Ako vam smetaju mrlje ili boja vaših zuba, nakon laserskog izbjeljivanja zuba kod nas koje traje oko sat vremena, izgledat će kao nova. Moćnim laserom moguće je izbijeliti zube čak do 12 nijansi.

2. Brza i nevidljiva ortodontska terapija

Za nevjeste koji stvarno planiraju unaprijed, rješenje je brza ortodontska terapija prednjih zuba. Moguća su tri ortodontska rješenja vrhunske estetike i ugode nošenja:

Inman Aligner mobilni aparatić za zube: gotovo proziran, ravna prednje zube u periodu od 16 tjedana,

ClearSmile Aligner mobilni aparatić za zube: sistem prozirnih udlaga koji ravna prednje zube od 3 do 6 mjeseci,

6MonthsSmile fiksni aparatić za zube: čine ga prozirne bravice i žice, ravna nepravilnosti prednjih zuba do 6 mjeseci.

Mobilni aparatići za zube (Inman i ClearSmile Aligner) su posebno dobar izbor jer se mogu jednostavno ukloniti iz usta kada je to potrebno u toku priprema. Primjerice, možete degustirati kolače i snimati probne fotografije bez brige o tome da imate aparatić u zubima. A vaši će se zubi  i dalje izravnavati kako bi bili  savršeni za dan vjenčanja, a i nakon toga.

Ljuskice za zube veneers

3. Keramičke ljuskice za zube

Ako uistinu želite pravi hollywoodski osmijeh (tipa Julia Roberts) onda su keramičke ljuskice za zube idealan način kako zabljesnuti na dan vjenčanja. Ljuskice za zube su prvi izbor za trajnu promjenu boje, oblika i sjaja zuba. Prosječno vrijeme ovakve transformacije vašeg osmijeha traje 10 do 20 dana. Budućim mladenkama ljuskice za zube će podariti bijel osmijeh, potpuno prirodnog izgleda ne samo na dan svadbe, nego još i puno godina nakon toga.

4. Smile Design by dr. Mostarac

Radi se o naprednom postupku dizajniranja osmijeha koji savršeno pristaje upravo vašem licu. Smile Design može uključivati jedan, ali i nekoliko dentalnih zahvata. U svakom slučaju, glavna prednost ove metode je to što unaprijed možete  vidjeti razliku između sadašnjeg i "novog" osmijeha. Prvo ćemo napraviti digitalnu simulaciju novog osmijeha. Nakon toga slijedi probni model novog osmijeha (tzv. mock-up) kojeg možete staviti na svoje zube i vidjeti na licu mjesta  kako vam stoji. Realizacija slijedi tek nakon toga, a najčešće se novi osmijeh stvara kombinacijom ljuskica i krunica.  Trajanje ove terapije je individualno jer ovisi o vašoj dentalnoj situaciji. Naime, ponekad je potrebna i ortodontska terapija, kao i popravak zuba. No, bez obzira na broj potrebnih zahvata, Digital Smile Design by dr. Mostarac pružit će vam lijep, blještav i dugotrajan osmijeh kojim ćete zablistati na najsretnijem danu u vašem životu.

Zablistajte i vi na svojem vjenčanju

Sudeći po iskustvima naših mladenki, ni u kom slučaju nećete požaliti što ste potrošili vrijeme i sredstva kako biste poboljšali svoj osmijeh za dan vjenčanja. Ljepši osmijeh daje zdraviji, mlađi i sretniji izgled. Koja mladenka ne bi to poželjela na dan kada kaže "da?"

Dogovorite prvi pregled kako biste vidjeli koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju za uljepšavanje svog osmijeha. Tako ćete i svoj novi osmijeh uvrstiti u dio važnih priprema  za svoje vjenčanje, a sam dan svečanosti pretvoriti u pravu hollywoodsku priču.

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Share:
Višestruki dobitnik priznanja Najdoktor.
Odabrali pacijenti!