NAJČEŠĆA PITANJA (FAQ)

Ovdje su pitanja i odgovori koji bi Vam mogli biti korisni. Postavite nam pitanje - rado ćemo Vam odgovoriti!

Kako mogu postati Vaš pacijent?
Naš pacijent možete postati tako da se naručite na kratke besplatne konzultacije, na prvi pregled ili na smiledesign pregled.
Mogu li sve zahvate obaviti kod Vas u klinici?
U klinici nudimo širok spektar specijaliziranih dentalnih usluga kao i usluga podmlađivanja lica.
Hoću li si moći priuštiti Vaše usluge?
Nakon pregleda se uvijek napravi plan terapije i financijski plan. Osim jednokratnog gotovinskog plaćanja, našim pacijentima nudimo i mogućnost obročnog gotovinskog plaćanja  te obročnog  kartičnog plaćanja do 60 rata. Na taj način većina pacijenta koja stvarno želi urediti svoje zube i svoj osmijeh može pronaći način da si priušti jednu od najboljih investicija. Mi Vam nudimo kvalitetu i jamstvo za naše radove, a to je opcija koja je uvijek najpovoljnija.
Hoću li moći birati svog doktora?

Prvi pregled radi doktor Mostarac koji nakon dijagnostike zajedno sa svojim timom pristupa izradi plana terapije. U našoj klinici se držimo one da je više glava pametnije od samo jedne. Svaki od doktora ima svoj omiljeni dio dentalne medicine za koji je uže specijaliziran. Na  taj način pacijent dobiva najbolje od svake specijalnosti. Danas je stomatologija preširoko i prenapredno područje tako da skup znanja iz više područja automatizmom osigurava i bolju uslugu našim pacijentima.

Možete li obaviti više zahvata u jednom posjetu?

U samo jednom posjetu možete riješiti mnoštvo problema. Uvjet je naravno da možete i želite duže držati usta otvorena (uz par  stanki naravno). Osim toga, nudimo mogućnost cjelodnevnog tretmana subotom, našu popularnu VIP subotu!

Hoću li nakon zahvata moći normalno funkcionirati?
Nakon većine stomatoloških zahvata funkcionirat ćete normalno, nakon kompleksnijih kirurških zahvata uvijek ćete unaprijed dobiti upute, a termin ćemo maksimalno prilagoditi radnim obvezama.
Što je to potpuna rehabilitacija?

Kada dođete u našu kliniku dobit ćete plan svih zahvata tako da se vaše dentalno stanje dovede u biološki, funkcijski i estetski optimalno stanje.

Koliko će trajati moja terapija?

Terapija kod svakog pacijenta traje različito. Nekad terapija uključuje par sitnih stomatoloških zahvata, a nekad stomatološka terapija može trajati godinu i više ( npr. ortodontska terapija, parodontološka terapija, implantologija)

Koja je razlika između estetskog stomatologa i običnog stomatologa?

Estetski stomatolog nasuprot običnog stomatologa je kao da uspoređujete restauratora i zidara.

 

Mogu li samo popraviti zube kod vas?

Nakon prvog pregleda možete se odlučiti samo popraviti postojeće zube. Ipak, u cijenu pregleda je uvijek uključena izrada plana terapije do kraja odnosno do uspostave optimalnog dentalnog stanja.

Ne živim u Zagrebu. Mogu li postati Vaš pacijent?

Jako puno pacijenata od Dubrovnika do Osla, od Vukovara do Toronta je izabralo našu kliniku. Neki su čak izjavili da su osvojili bingo ( mi mislimo da ipak malo pretjeruju). Kako bismo pružili što bolju i cjelovitiju uslugu, svim našim pacijentima koji dolaze iz inozemstva ili drugih dijelova Hrvatske nudimo besplatan smještaj tijekom trajanja terapije.

Kako ćemo održavati moje zube nakon terapije?

Uz aviolinije i moderne prometnice Zagreb nije daleko. Redovite kontrole je najbolje obaviti kod nas kako biste imali garanciju na radove. U nekim situacijama, uz dogovor s našom klinikom, određene zahvate možete obaviti u svom gradu.

Hoće li doktor Mostarac voditi moju terapiju?

Ukoliko se radi o kompleksnim rehabilitacijama Vašu terapiju će voditi dr. Mostarac, ukoliko se radi o jednostavnijim slučajevima dr. Mostarac će sa svojim timom isplanirati terapiju, a tim doktora će Vašu terapiju provesti od početka do kraja.

 

O NAMA

DENTAL CENTAR MOSTARAC

Petrovaradinska 7b, Zagreb

Tel: +385 1 6382 638

Mob: +385 95 843 7467

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme: Pon - Pet 8 - 20h

VIP SUBOTA Saznaj više!

download

FACEBOOK