Smiledesign

Smile design by dr. Mostarac. Vaš novi osmijeh s potpisom!

 

Lijep. Atraktivan. Blještav. Ne, ne govorim o automobilu. Radi se o ipak malo bitnijoj stvari. Radi se o osmijehu. Zasigurno ste se nekad uhvatili kako se divite nečijem prekrasnom osmijehu. Zasigurno ste maštali kako biste bili sretni da i Vi imate takav osmijeh. Zasigurno niste znali da je taj željeni cilj itekako ostvariv i dostižan. 
Nakon godina razmišljanja o fenomenu osmijeha, analizi osmijeha poznatih ličnosti ili običnih ljudi u mojoj blizini, te brojnih edukacija iz estetske stomatologije, okupio sam tim stručnjaka koji će zamisliti i realizirati projekt Vašeg novog osmijeha. Osmijeh koji ćete rado iz dana u dan pokazivati svijetu treba biti gotovo savršen, to bi trebao biti osmijeh koji će realizirati stručnjaci dobrog oka i istančanog ukusa za lijepo. Vaš novi osmijeh može biti osmijeh s potpisom.
 
Obratite se specijalistima za osmijeh!

SMILE DESIGN

SMILE DESIGN

Umjetnost zamišljanja, planiranja
i stvaranja unikatnog osmijeha
REZULTAT SMILE DESIGNA

REZULTAT SMILE DESIGNA

Stručno planiranje i dostupni alati
jamstvo su za savršen osmijeh
SMILE DESIGNER

SMILE DESIGNER

Arhitekt za osmijeh sa
međunarodnim certifikatima

Digital smile design je najnaprednija stvar u dentalnoj medicini do sada. Pitate se zašto?

Digitalnom tehnologijom se dizajnira osmijeh koji pristaje Vašem licu, a Vi već prije bilo kakvog poduzetog zahvata znate kako će izgledati Vaš osmijeh.

Razvojem tehnologije i znanosti u dentalnoj medicini visoka estetika osmijeha je postala itekako ostvariva. Nakon što je novi osmijeh zamišljen pristupa se planiranju. Planiranje osmijeha uključuje postizanje prirodno svijetlije boje zuba, prilagođavanje oblika i položaja zuba Vašem licu, prilagođavanje zubnog mesa novom, estetskijem izgledu zuba. Sve to za cilj ima postizanje idealne crveno-bijele estetike (idealan odnos crvenog tj. ružičastog zubnog mesa i bijelih zuba).

Ono što je prije bilo neostvarivo, danas Vam stoji na dohvat ruke. Educirali smo se kod najboljih svjetskih stručnjaka kako bismo prikupili znanja i vještine. Jednostavnim parodontološkim zahvatima ili složenijim plastičnim operacijama se oblikuje zubno meso, a estetski stomatolog će u suradnji sa dentalnim tehničarom izraditi potpuno prirodne ljuskice ili krunice.

Iz našeg centa izići ćete ljepši. To Vam jamčim svojim imenom!

smile design logo

Vjerojatno se prvi puta susrećete s pojmom SMILE DESIGN. Evo nekih osnovnih pojmova vezanih uz SMILE DESIGN:

SMILE DESIGN - umjetnost zamišljanja, planiranja, stvaranja i ostvarivanja savršenog osmjeha, prilagođenog za svaku osobu individualno.

GINGIVOPLASTIKA - estetsko oblikovanje gingive, kako bi se ostvarila prirodna skladnost zubi sa zubnim mesom.

ZUBNA PAPILA - trokutasti dio zubnog mesa koji se nalazi između zuba.

ESTETSKA KERAMIČKA LJUSKICA - tanka keramička faseta koja se lijepi na zub, kako bi se promijenio njegov oblik, boja, položaj, veličina.

POTPUNA KERAMIČKA KRUNICA (Emax krunica) – trenutno najbolja krunica koja u potpunosti oponaša prirodnost i ljepotu zuba.

CRVENO BIJELA ESTETIKA - savršen sklad zubnog mesa i zuba. Bez lijepih zuba nema lijepog osmijeha, bez lijepog oblika zubnog mesa čak niti najljepši zubi ne mogu biti lijepi.

Smile design pristup je skup postupaka koji Vaš osmijeh čine izuzetnim. Dio je estetske dentalne medicine.

U smile design pristupu možemo primijeniti:

  • izbijeljivanje zuba
  • ispravljanje položaja zuba (ortodoncija)
  • zahvate na zubnom mesu (gingivoplastika)
  • izradu visokoestetskih kompozitnih ispuna
  • izradu estetskih keramičkih ljuskica
  • izradu potpuno keramičkih krunica
  • te najbitnije, dizajniranje osmijeha prilagođenog Vašem licu!
Jesam li kandidat za smile design?
Ako misliš da tvoj osmjeh može biti ljepši, onda si kandidat za smiledesign.
Kako da postanem pacijent dr. Mostarca?
Nazovi i naruči se na kratke besplatne konzultacije, upoznaj doktora Mostarca i direktno od njega saznaj jesi li kandidat za smile design.
Što će uključivati smile design pregled?

Opsežan stomatološki pregled i analiza (upoznavanje i razgovor s pacijentom kako bismo saznali koje su Vaše želje, potrebe i očekivanja),  fotografiranje, analizu oblika i crta lica, uzimanje otisaka i izrada situacijskih modela te digitalno dizajniranje Vašeg novog osmijeha.

Što je to test drive?

Test drive je izrada probnog osmjeha u tvojim ustima, kako bi se saznalo kako će osmjeh izgledati nakon smile designa.

Što je to navoštavanje ili wax up?

Za test drive je potrebno da zubni tehničar prvo napravi novi osmjeh u vosku koji onda možemo prebaciti u usta. Taj rad tehničara ima svoju cijenu i ovisno o broju zuba koji će biti uključeni u rad određuje se cijena navoštavanja.

Kad ću moći očekivati test drive?

Ovisno o rasporedu naših djelatnika test drive možeš očekivati 3 dana od smiledesign pregleda.

Želite ljepši osmijeh?

OBRATITE SE SPECIJALISTIMA ZA OSMIJEH

ŠTO KAŽU ZA NAS?

“Zdravlje zuba i osmijeh su mi jako bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Dental centru Mostarac moje zube osvježe uklanjenjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Prezadovoljna sam blještavim osmijehom, a smatram da mi on svakako otvara vrata i u profesionalnoj karijeri.”

glumica, Zagreb

Marijana Mikulić

Image is not available

“Po prirodi sam veseo i stalno se smijem. Zubi su mi bili već malo oronuli i bilo je krajnje vrijeme da poduzmem nešto sa svojim osmijehom. Rezervirao sam termin kod dr. Mostarca i tako je započelo moje putovanje do savršenog osmijeha. Hvala ekipi i docu!”

poduzetnik, Zagreb

Ivan Grbavac

Image is not available

“Samoj sam sebi rekla da ću si «urediti» osmijeh prije svadbe pa sam tako i učinila! Kako su kod nas, u Sloveniji, stomatološke usluge dosta skuplje odlučila sam doći u Hrvatsku. Uz novi osmijeh osjećam se zadovoljno i sretno. Ono što mi je cijeli život smetalo u tjedan dana je nestalo. ”

viša med.sestra, Velenje - SLO

Branka Lončar

Image is not available

“Dr. Mostarac je najbolji zubar kojeg sam ikad posjetio, uključivši i švicarske zubare. Vrhunski stručnjak i profesionalac koji svome poslu i pacijentu pristupa jasno, koncizno i transparentno. Moja supruga koja je imala skepsu prema hrvatskim zubarima je također oduševljena.”

manager, Zurich - CH

Filip Matošević

Image is not available

MIJENJAMO OSMIJEHE

“Profesionalnost, ljubaznost i stručnost koju sam osjetila u prvom kontaktu, poslije se pretvorila u ugodno iskustvo. Mom sinu su spasili zub za koji smo smatrali izgubljenim. Moja djeca i ja prezadovoljni preporučujemo ordinaciju Mostarac našim prijateljima i kolegama.”

glumica, Zagreb

Ksenija Marinković

Image is not available

“Moj osmjeh je osvježen u rekordnom vremenu, svega 5 dana. Prvoklasna usluga, ljubaznost, stručnost, temeljitost i pedantnost koje sam isprobala bili su dovoljni da svim svojim prijateljima u Londonu i Hrvatskoj preporučim dr. Mostarca i njegov tim. ”

fizioterapeut, London - UK

Anđa Lučić

Image is not available

“Godinama sam se mučio sa parodontozom. Izliječili su mi parodontozu i napravili nove zube. Da sam barem prije znao za ovakve stručnjake. Hvala mojoj direktorici jer mi je preporučila prave zubare. Hvala na svemu, a najviše na osmjehu. ”

komercijalist, Zagreb

Tomo Mioč

Image is not available

“Odlučila sam se za Dental centar Mostarac. Prvo su mi morali popraviti i izliječiti sve «popravljene» zube, a zatim urediti osmijeh. Prezadovoljna sam svojim osmijehom i da opet moram raditi uvijek bih izabrala samo Dental centar Mostarac.”

učiteljica, Šibenik

Marijana Burazer

Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

O NAMA

DENTAL CENTAR MOSTARAC

Petrovaradinska 7b, Zagreb

Tel: +385 1 6382 638

Mob: +385 95 843 7467

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme: Pon - Pet 8 - 20h

VIP SUBOTA Saznaj više!

download

FACEBOOK