“A small team of A+ players can run circles around a giant team of B and C players” Steve Jobs

Sigurno želiš najbolji mogući tretman. Tražiš ljubazne doktore, mirne ruke i oštrog oka, istančanog osjećaja za lijepo, a uz to još i umjetnike?

Dentalna medicina je svakim danom sve šira i naprednija. Jedan čovjek ne može sve sam. Naoružali smo se artiljerijom najnovijih tehnologija. Učili smo od najboljih na planeti. I dalje svaki dan učimo. Specijaliziramo se u svojim poljima, djelujemo zajedno! Prakticiramo izvrsnost. Mali smo tim - jamčimo da za nas nećeš biti samo broj!

Odaberi majstore struke! Ako želiš potpuno urediti zube i osmijeh, da budu na tvoj i naš ponos, na pravom si mjestu. Mi smo spremni. Upoznaj nas! Najbolje nazovi 01 638 2 638!

TIM

Blanka Jozinović, dr.med.dent
Blanka Jozinović, dr.med.dentRestorativa, endodoncija i protetika
Urođeno ljubazna. Da nije doktorica dentalne medicine, bila bi slikarica ili kiparica. Njeno znanje, zalaganje i stručnost  je presudno da je dio tima. Ona donosi smirenje, staloženost, odmjerenost, optimizam. Već na prijemnom ispitu dr. Jozinović  je pokazala natprosječno visoke psihomotoričke vještine. Svoje znanje i manualne vještine usmjerila je na područje protetike, restorativne dentalne medicine i endodoncije. Član je Hrvatske komore dentalne medicine. Certificirani je iTOP stručnjak. Redovito posjećuje razne tečajeve i kongrese na području dentalne medicine, kako bi dodatno usavršila svoj rad i pratila novitete u struci. Govori engleski i njemački jezik.
Privatno, dr. Jozinović je udana, majka dvoje mališana. Slobodnog vremena nažalost nema, jer je okupirana brigom za obitelji, ali uživa u izletima, primjerice do svoje najdraže Slavonije.
doc.dr.sc. Ivona Bago, dr.med.dent, spec. endodoncije
doc.dr.sc. Ivona Bago, dr.med.dent, spec. endodoncijeEndodoncija

Doc.dr.sc Bago našem timu ima najviše svjetske reference. Docentica je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Tijekom studiranja, bila je dobitnica Rektorove nagradu za znanstveno-istraživački rad. Specijalist obiteljske stomatologije postaje 2010. godine. Godine 2012. Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu dodijeljuje joj Nagradu za najbolji znanstveni rad. Doktorirala je 2013. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu pod mentorstvom prof.dr.sc. Ivice Anića.

Godine 2014. završava dvogodišnji poslijediplomski studij EMDOLA (European Master Degree in Oral Laser Application) na Sveučilištu Sophia Antipolis u Nici u Francuskoj. Dobitnica je stipendije Francuske vlade za studiranje u Francuskoj.

Godine 2015. završava specijalizaciju iz endodoncije s restaurativnom stomatologijom. Godine 2016. ostvaruje znanstveno nastavno zvanje docenta na Zavodu za endodonciju i restaurativnu stomatologiju Stomatološkog fakulteta.

Tajnica je i predstavnica Hrvatskog endodontskog društva pri Europskom endodontskom društvu. Članica je Europskog endodontskog društva, Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju, Hrvatske stomatološke komore. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova u domaćim i međunarodnim časopisima. Predavač je na domaćim i međunarodnim kongresima od kojih je posebno naglašen Svjetski kongres World Federation of Lasers in Dentistry 2014. godine u Parizu. Danas je redoviti predavač na godišnjim kongresima Hrvatskog endodontskog društva te aktivno sudjeluje u tečajevima trajne izobrazbe na Stomatološkom fakultetu i tečajevima primjene lasera u endodonciji.

Docentica Bago privatno voli modu, druženja s prijateljima, a kad joj to prenatrpani raspored dopusti i ispijanje kave na zagrebačkoj špici u blizini najdražeg fakulteta na svijetu.

Maja Skendrović, dent.hig. i dent.asist.
Maja Skendrović, dent.hig. i dent.asist.Dentalna higijena, asistencija i administracija
Maja Skendrović je dentalni higijeničar, dentalni asistent i administrator u našoj klinici. Certificirani je iTOP stručnjak i educira naše pacijente o oralnoj higijeni. Maja je vjerojatno prva osoba koju ćete sresti u našoj klinici i osoba s kojom ćete se prije i nakon sanacije zuba najviše družiti i komunicirati. Aktivno sudjeluje u PRF protokolu kojim faktorima rasta iz Vaše krvi pomlađujemo Vaše lice i osiguravamo najmodernije implantološke metode. Odlikaš i perfekcionist. Kad se zapuše znači da će sve stići, ali u petoj brzini. Maja govori engleski jezik.
Privatno, Maja je fokusirana na obitelj i kućnog ljubimca, a u slobodno vrijeme voli pogledati kazališnu predstavu ili balet obzirom da je većinu djetinjstva i mladosti provela u baletnim cipelicama.
Marina Tomas, dent.tech
Marina Tomas, dent.techDentalni tehničar

Anita Zbodulja, dent.asist
Anita Zbodulja, dent.asistAsistencija i sterilizacija

Upoznajte nas i uživo!


O NAMA

DENTAL CENTAR MOSTARAC

Petrovaradinska 7b, Zagreb

Tel: +385 1 6382 638

Mob: +385 95 843 7467

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme: Pon - Pet 8 - 20h

VIP SUBOTA Saznaj više!

download

FACEBOOK