UPOZNAJTE DR. MOSTARCA

Berislav Mostarac, dr. dent. med.
Berislav Mostarac, dr. dent. med.Osnivač
"Ja sam dr. Mostarac i drago mi je što ste odlučili posjetiti našu web stranicu. Nadam se da će ovo biti prvi korak ostvarivanja posebne i dugotrajne suradnje. U Dental centru Mostarac nudimo kompletnu i vrhunsku uslugu. Specijalizirani smo za estetske i funkcijske rehabilitacije. Naglasak stavljamo na smile design i arhitekturu osmijeha. Dental centar Mostarac je u 10 godina postojanja prepoznat kao mjesto izvrsnosti u dentalnoj medicini, a pacijenti su nas svrstali u TOP 10 % hrvatskih dentalnih stručnjaka. Poklonite nam i Vi povjerenje i posjetite nas, a iz našeg dental centra ponesite novi osmijeh, samopouzdanje i dugoročnu kvalitetu!"
Berislav Mostarac, smiledesigner stomatolog i ravnatelj

O DOKTORU MOSTARCU:

Osnivač Dental centra Mostarac. Znanje i vještine je usmjerio prema područjima estetike i implantologije. Prvi u generaciji otvara svoju ordinaciju, odmah po završetku Stomatološkog fakulteta u Zagrebu. Danas ima preko 10 godina iskustva. Ponosan što je radio sa vodećim svjetskim stručnjacima u polju estetske dentalne medicine i implantologije. Redovito posjećuje tečajeve u zemlji i svijetu. Trenutno pohađa Master Clinician program na najpoznatijem američkom implantološkom institutu gIDE u Los Angelesu. Umrežen je s priznatim svjetskim stručnjacima i najkompliciranije slučajeve planira timski kako bi svjetska izvrsnost bila dostupna i pacijentima u Dental centru Mostarac.  Član je Hrvatske komore dentalne medicine. Certificirani je iTOP stručnjak i implantolog. Govori engleski, njemački i talijanski jezik.

 
Naglašene edukacije i kompetencije:

Master Clinician in Implantology Europe, gIDE, Los Angeles, USA
DSD Superweek by Christian Coachman, Miami, USA
Competence in aesthetics Beč, Austria
Masterclass iz estetske stomatologije, Sao Paolo, Brazil
Motion and emotion, Timisoara, Rumunjska
CEREC 3D CAD CAM, Kobarid, Slovenija
Strauman Implantology, Zagreb, Hrvatska
Botox i fileri, Opatija, Hrvatska
ICX Implantology, Zagreb, Hrvatska
Perioimplant, Opatija, Hrvatska
Aesthetic dental moment, Zadar, Hrvatska

 
Privatno, doktora Mostarca svi zovu Bero. Oženjen je i otac je troje mališana. Dragocjeno slobodno vrijeme ulaže u obitelj, crossfit treninge, hobi fotografiju, prijatelje, učenje, a u zadnje vrijeme i na pisanje bloga kojeg možete pogledati ovdje. Posebno ponosnim ga čine pacijenti koji veselo i zadovoljno pokazuju svoje osmijehe kad ih sretne u gradu ili oni pacijenti (online prijatelji) koji se svojim osmijehom hvale virtualno na društvenim mrežama.

 Upoznaj doktora Mostarca i uživo! Naruči se na konzultacije!

O NAMA

DENTAL CENTAR MOSTARAC

Petrovaradinska 7b, Zagreb

Tel: +385 1 6382 638

Mob: +385 95 843 7467

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme: Pon - Pet 8 - 20h

VIP SUBOTA Saznaj više!

download

FACEBOOK