Dentalni turizam

Ako ste već na ovom mjestu, vjerojatno razmišljate o tome da zube radite u Hrvatskoj. Pročitajte zašto smo mi najbolji izbor za vas!

 

Preko 10 godina usluge Dental centra Mostarac koristi velik broj pacijenata iz Njemačke i Austrije, a u posljednje vrijeme usluge našeg centra koristi sve više pacijenata iz Slovenije, Švicarske, Engleske i Norveške.

Osim što su naš dentalni centar prepoznali po kvaliteti i profesionalnosti, pacijenti su jako zadovoljni i cijenom koja je i do 70% niža nego u zemljama zapadne Europe.

Zašto odabrati Dental centar Mostarac?

 1. NIŽE CIJENE – Jedan od glavni razlog za posjet našem dentalnom centru jesu niže cijene svih dentalnih usluga u odnosu na zapadnoeuropske kolege. Odlukom da svoje dentalne probleme riješite u našem centru možete uštedjeti do 70%.
 2. KVALITETA – Svi tretmani koji se provode u našem centru udovoljavaju najvišim razinama svjetske kvalitete i standarda (Nobel Biocare, Ormco, Ivoclar …)
 3. DOKTORI – Dentalne tretmane provode doktori i pecijalisti s višegodišnjim iskustvom koji slijede svjetske trendove u dentalnoj medicini i kontinuirano se educiraju na raznim domaćim i međunarodnim kongresima i edukacijama.
 4. VRIJEME – Odabirući Dental centar Mostarac za svoje dentalno odredište nećete samo uštedjeti novac nego i vrijeme. U samo nekoliko posjeta riješit ćete sve svoje dentalne probleme.
 5. GARANCIJA – Svi dentalni radovi su pod garancijom. Sve o garanciji u Dental centru Mostarac  možete pronaći na ovom linku.
 6. JEZIK – Djelatnici znaju nekoliko jezika koji uključuju engleski, njemački i talijanski.
 7. PREKRASAN ODMOR – Zagreb, kao i cijela Hrvatska, nudi toliko toga za vidjeti, posjetiti, kušati...
UŠTEDA

UŠTEDA

Uz Heil und Kostenplan 
i do -70% niže cijene
BESPLATAN SMJEŠTAJ

BESPLATAN SMJEŠTAJ

Za veće radove nudimo
besplatan smještaj
JAMSTVO

JAMSTVO

5 godina na protetske radove 
Doživotna garancija na implantate

Gledajući značajno manju cijenu mogli biste pomisliti da su cijene dentalnih usluga u našem centru lošije kvalitete nego u drugim zemljama. Materijali i oprema koji se koriste u našoj klinici su proizvodi najviše kvalitete i svjetskih standarda (Nobel Biocare, Ormco, Forestadent...).

Razlozi niže cijene dentalnih usluga u Hrvatskoj u odnosu na zemlje zapadne Europe su:

 1. Niži životni standard.
 2. Niži troškovi školovanja.
 3. Niže cijene rada (recepcioneri, sestre, doktori, logistika) - prosječna plaća u Hrvatskoj je oko 700 EUR.
 4. Niže cijene nekretnina – prosječna cijena kvadrata prostora je oko 1000 EUR.
 5. Različit sustav zdravstvene zaštite nego u ostalim europskim zemljama.
 6. Različit porezni sustav nego u nego u ostalim europskim zemljama.
 7. Značajno manje marže hrvatskih stomatologa u odnosu na europske kolege.
 8. Hrvatska ima najveći broj stomatologa per capita na svijetu.

Sve ovo za posljedicu ima niže troškove za nas, odnosno niže cijene za Vas!

Osim toga, pacijenti iz inozemstva od svojeg zdravstvenog osiguranja imaju pravo na povrat dijela iznosa dentalne terapije. Tako se, u Dental centru Mostarac, svim pacijentima iz inozemstva izdaje ponuda i ispunjeni formular (Heil und Kostenplan) na njemačkom jeziku kako bi mogli ostvariti povrat za dentalne radove koji će se raditi u našem dentalnom centru.prices-dental tourism

U cilju pružanja što potpunije usluge svim našim pacijentima iz inozemstva ili ostalih dijelova Hrvatske nudimo BESPLATAN smještaj u našim apartmanima tijekom terapije. Apartmani su dobro opremljeni i nalaze se u neposrednoj blizini naše stomatološke centru (pješačka udaljenost 2 minute), tako da se možete opustiti i uživati kao da se u vlastitom domu.Dental centar Mostarac nalazi se u glavnom gradu Hrvatske – Zagrebu. Naš dentalni centar smješten je na zapadnom dijelu grada, na glavnoj zagrebačkoj aveniji, udaljen svega 5 minuta od autoputa koji vodi prema svim većih hrvatskim gradovima i susjednim zemljama.

U ugodnom ambijentu moderno uređene ordinacije, koristeći najsuvremeniju dentalnu opremu, nudimo Vam individualnu, profesionalnu i vrhunsku stomatološku uslugu. Brojni zadovoljni pacijenti potvrda su izvrsnosti našeg centra i ovom prilikom im se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporukama. Vama, našim novim pacijentima, jamčimo da će Vas u našem centru dočekati tim ljudi koji će se truditi opravdati Vaše povjerenje i doprinijeti da nas i Vi preporučite svojoj obitelji i prijateljima.

Kako do nas Dental centar MostaracRuta:

Frankfurt - Zagreb

Munchen - Zagreb

Vienna - Zagreb 

Salzburg - Zagreb 

Graz - Zagreb

Ljubljana - Zagreb

 

 

 

 

 

 

Odlučili ste srediti zube u Zagrebu?

NA PRAVOM STE MJESTU, DOBRODOŠLI!

ŠTO KAŽU ZA NAS?

“Zdravlje zuba i osmijeh su mi jako bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Dental centru Mostarac moje zube osvježe uklanjenjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Prezadovoljna sam blještavim osmijehom, a smatram da mi on svakako otvara vrata i u profesionalnoj karijeri.”

glumica, Zagreb

Marijana Mikulić

Image is not available

“Po prirodi sam veseo i stalno se smijem. Zubi su mi bili već malo oronuli i bilo je krajnje vrijeme da poduzmem nešto sa svojim osmijehom. Rezervirao sam termin kod dr. Mostarca i tako je započelo moje putovanje do savršenog osmijeha. Hvala ekipi i docu!”

poduzetnik, Zagreb

Ivan Grbavac

Image is not available

“Samoj sam sebi rekla da ću si «urediti» osmijeh prije svadbe pa sam tako i učinila! Kako su kod nas, u Sloveniji, stomatološke usluge dosta skuplje odlučila sam doći u Hrvatsku. Uz novi osmijeh osjećam se zadovoljno i sretno. Ono što mi je cijeli život smetalo u tjedan dana je nestalo. ”

viša med.sestra, Velenje - SLO

Branka Lončar

Image is not available

“Dr. Mostarac je najbolji zubar kojeg sam ikad posjetio, uključivši i švicarske zubare. Vrhunski stručnjak i profesionalac koji svome poslu i pacijentu pristupa jasno, koncizno i transparentno. Moja supruga koja je imala skepsu prema hrvatskim zubarima je također oduševljena.”

manager, Zurich - CH

Filip Matošević

Image is not available

MIJENJAMO OSMIJEHE

“Profesionalnost, ljubaznost i stručnost koju sam osjetila u prvom kontaktu, poslije se pretvorila u ugodno iskustvo. Mom sinu su spasili zub za koji smo smatrali izgubljenim. Moja djeca i ja prezadovoljni preporučujemo ordinaciju Mostarac našim prijateljima i kolegama.”

glumica, Zagreb

Ksenija Marinković

Image is not available

“Moj osmjeh je osvježen u rekordnom vremenu, svega 5 dana. Prvoklasna usluga, ljubaznost, stručnost, temeljitost i pedantnost koje sam isprobala bili su dovoljni da svim svojim prijateljima u Londonu i Hrvatskoj preporučim dr. Mostarca i njegov tim. ”

fizioterapeut, London - UK

Anđa Lučić

Image is not available

“Godinama sam se mučio sa parodontozom. Izliječili su mi parodontozu i napravili nove zube. Da sam barem prije znao za ovakve stručnjake. Hvala mojoj direktorici jer mi je preporučila prave zubare. Hvala na svemu, a najviše na osmjehu. ”

komercijalist, Zagreb

Tomo Mioč

Image is not available

“Odlučila sam se za Dental centar Mostarac. Prvo su mi morali popraviti i izliječiti sve «popravljene» zube, a zatim urediti osmijeh. Prezadovoljna sam svojim osmijehom i da opet moram raditi uvijek bih izabrala samo Dental centar Mostarac.”

učiteljica, Šibenik

Marijana Burazer

Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

O NAMA

DENTAL CENTAR MOSTARAC

Petrovaradinska 7b, Zagreb

Tel: +385 1 6382 638

Mob: +385 95 843 7467

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme: Pon - Pet 8 - 20h

VIP SUBOTA Saznaj više!

download

FACEBOOK

rsz zig